bolovi u kolenima i petama
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 11:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
bolovi u kolenima i petama
molila bih da me posavetujete u vezi ovih prblema. imam reumatoidni artritis, iako u relativno mladjim godinama. kolena me bole nesnosno kao i pete. na snimanju je ustanovljeno da nemam degenerativni oblik artritisa ali kolena i pete me toliko bole da ponekad hodam kao metuzalem. narocito me bole kad ustanem iz cucnja ili kada se sagnem, pa je podici se prava paklena muka. uglavnom nosim ekstremno udobnu obucu ali nista ne pomaze.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
dijagnostika
Napisite sta Vam je u polednje vreme od imunoloske dijagnostike uradjeno.Kakav je RF,ana,ana hep 2,CRP?Kakav je EMNG?Na koji ste se nacin snimali?
Trbalo bi uraditi i krioglobuline,LA,antikardiolipinska AT u IgM i IgG,kao i beta dva mikroglobulin...,kao i elektoforezu i imunoelektroforezu.
Da li su ikada sa sigurnoscu iskljucene druge sistemske bolesti vezivnog tkiva?
Da li su iskljucene hronicne infektivne bolesti?
Ako nista od od toga nije odradjeno,obavezno odradite,ako jeste gledajte da napisete rezultate.
na kojoj ste terapiji?
Trbalo bi uraditi i krioglobuline,LA,antikardiolipinska AT u IgM i IgG,kao i beta dva mikroglobulin...,kao i elektoforezu i imunoelektroforezu.
Da li su ikada sa sigurnoscu iskljucene druge sistemske bolesti vezivnog tkiva?
Da li su iskljucene hronicne infektivne bolesti?
Ako nista od od toga nije odradjeno,obavezno odradite,ako jeste gledajte da napisete rezultate.
na kojoj ste terapiji?
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!