Bolovi u grudima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
vrtimise
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 28, 2012 5:44 am

Bolovi u grudima

Post od vrtimise »

Imam vec godinu dana bolove u grudima. Nekad budu jaci nekad slabiji, nekad prodje par dana da me ne boli. Bio sam 20 puta kod kardiologa, nosio holtere, merio pritiske, radio testove opterecenja. Bio i u kamenici jednom jer sam ima bas jak bol i promenu na ekgu. Sve u svemu sve ok (nemam ni holesterol, dobri holesterol mi super nemam trigliceride povecane). Doktor mi rekao za taj jedan put (od 100 ekgeova) da mi to moze biti od kicme. Imam cervikalni sindrom inace.

Ono sto mi nije jasno je i da me boli na dodir. Kad malo pritisnem rebra i grudi pece me i boli na tom mestu gde sam pritisnuo.

Inace bol koji se javi me u 90% slucajeva prodje kad legnem.
Takodje i anksioznost odradi svoje, doda na bol jos 30 posto sigurno.

E sad ja stvarno to ne izmisljam da me boli niti cekam po ceo dan da me zaboli.

Interesuje me jel jos neko imao slicnih problema i kako se resio istih?
Imam 32 godine.

Drugi problem je imam neku malu izraslinu na desnom delu grudi, nije pod kozom vec se vidi(kao urasla bobuljica) koja vec 2 godine ne prolazi. Dermatolog mi da da mazem kremu al nista. Da li da se brinem ili da ignorisem? Ne znam kod koga da odem.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Bolovi u grudima

Post od vasa »

moja preporuka he da odes nekoliko puta na masazu a grudni deo sam svaki dan da malo izmasiras i mozda namazes nekom reumatskom mascu povremeno---i ne brini se --to je bitnije od svega--znam da je tesko al MORAS SE OPUSTITI
nedeljkop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 19, 2012 4:07 pm

Re: Bolovi u grudima

Post od nedeljkop »

taj bol moze uzrokovati krivljenje kicme.iako mozda zvuci cudno,recimo kod skolioze,moze se javiti bol u grudima.i to bas imas osjecaj da te boli na jednom mjestu.a moze te boljeti i na dodir.kriva kicma utice na polozaj rebara,kao i na polozaj grudne kosti.i to je osnovni uzrok u slucaju krivljenja.
sto se tice te izrasline,pa mozda je u pitanju urasla dlaka.to ce te tesko proci samo od sebe.a lako se da rijesiti kod doktora.
sto se tice prvog savjeta,govorim ti iz iskustva,znaci 100% je moguce da se javi bol zbog krive kicme.
Odgovori