Naime , vec oko mesec dana imam neprijatne bolove u grlu kad gutam ,a to se desava samo uvece i ujutru. Tada kada me boli. Svaki put kad uzdisem kroz nos imam osecaj kao da mi je grlo na promaji.
A sve to verujem da je uzrok zato sto hrcem. Pre par dana imao sam i velikih problema sa disanjem kroz nos. Zacepi mi se i leva i desna nozdrva i kad ocu da izduvam nece nista da izadje , nagomila se pritisak i opet mi se zacepe nozdrve i morao sam disati kroz usta. Onda sam uzeo olint u nadi da ce mi pomoci ali sobzirom da je olint opasan ako ga koristis preko 5 dana skinuo sam se sa njega i koristim samo marisol. Problem sa zacepljenjem nosa je zasad nesta , sem sinoc pomalo leva nozdrva ali nista strasno.
Ja mislim da od silnog hrkanja preko noci ne disem dobro kroz nos i probudim se suvog i bolnog grla.
Ali zasto me boli grlo uvece pre spavanja ?
Da li problem sa hrkanjem mogu trajno da resim nekom procedurom ? Stvarno mi pravi velike probleme , kao i mojoj lepsoj polovini.
Hvala.
Bolovi u grlu uvece i ujutru.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 10:26 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 10:26 am
Re: Bolovi u grlu uvece i ujutru.
Ispravka:
Tada kada me boli svaki put kad uzdisem kroz nos imam osecaj kao da mi je grlo na promaji.
Tada kada me boli svaki put kad uzdisem kroz nos imam osecaj kao da mi je grlo na promaji.