Bolovi u grlu uvece i ujutru.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Otis.Driftwood
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 10:26 am

Bolovi u grlu uvece i ujutru.

Post od Otis.Driftwood »

Naime , vec oko mesec dana imam neprijatne bolove u grlu kad gutam ,a to se desava samo uvece i ujutru. Tada kada me boli. Svaki put kad uzdisem kroz nos imam osecaj kao da mi je grlo na promaji.

A sve to verujem da je uzrok zato sto hrcem. Pre par dana imao sam i velikih problema sa disanjem kroz nos. Zacepi mi se i leva i desna nozdrva i kad ocu da izduvam nece nista da izadje , nagomila se pritisak i opet mi se zacepe nozdrve i morao sam disati kroz usta. Onda sam uzeo olint u nadi da ce mi pomoci ali sobzirom da je olint opasan ako ga koristis preko 5 dana skinuo sam se sa njega i koristim samo marisol. Problem sa zacepljenjem nosa je zasad nesta , sem sinoc pomalo leva nozdrva ali nista strasno.

Ja mislim da od silnog hrkanja preko noci ne disem dobro kroz nos i probudim se suvog i bolnog grla.

Ali zasto me boli grlo uvece pre spavanja ?

Da li problem sa hrkanjem mogu trajno da resim nekom procedurom ? Stvarno mi pravi velike probleme , kao i mojoj lepsoj polovini.

Hvala.
Otis.Driftwood
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 10:26 am

Re: Bolovi u grlu uvece i ujutru.

Post od Otis.Driftwood »

Ispravka:

Tada kada me boli svaki put kad uzdisem kroz nos imam osecaj kao da mi je grlo na promaji.
Odgovori