Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Koristio sam pretragu, ali je vrlo konfuzna za pronalazenje pojedinih simptoma, prema tome, treba mi, molim vas, pomoc oko odredjenih bolova...
Bolovi koje imam su 2 vrste.
Prvo, vec sigurno 10ak godina imam bolove u predelu donjeg dela ledja oko kicme, to se najvise manifestuje nakon dugog stajanja. Inace bol me muci 24 sata dnevno samo u vecim i manjim kolicinama.. Dok sam bio u vojsci, snimali me na VMA, gledali, tj neurolog, i on kaze da je sve u redu, mada smatram da me je bas brzo pregledao i mislim da nije bas bila kompletna usluga...
U svom gradu sam isao na pregled, dobio sam dijagnozu da su mi samo misici malo slabiji, posto sam naglo izrastao oko 10-12cm u svojoj 15oj godini...
Druga vrsta bolova je veliki bol u temenom delu glave. Bol se pojacava kroz vreme do neke jacine da dovodi cak i do suza. Jedino olaksanje je da spustim glavu u jastuk, a od lekova, sto mi je zbog ledja doktor dao pre nekoliko godina, jedino pomaze BRUFEN 400. Bolovi u glavi se najvise pojavljuju nakon fizicke aktivnosti, nekih vecih setnji i sl...
P.S. Nalazi krvi i pritisak su dobri (krv mi je nasledno odlicna, a pritisak se krece u granicama 120/80 - 128/85), holesterol u redu...
Molim pomozite mi sta to moze biti, unapred zahvalan,
mislim da je bitno cime se bavis-da se ne preopterecujes (ako ti je setanja opterecenje ti sedi) al tesko ces tako sam sebi pomoci ako se ne potrudis-naravno ni u cemu ne preterivati -coveku je prirodno da se krece-kretanje bilo kakve vrste bi trebalo da pomaze-sedenje ubija pa jos nepravilno----
U stvari problem i jeste to cime se bavim... Poslednjih 15 meseci se bavim programiranjem, a dnevno prosecno setam od 1 - 5 km. Programiranje uzima 7-8 sati dnevno
lagane vezbe u toku rada mogu mnogo da pomognu-samo na par minuta pravi prekide u radu i makar istegli duke,noge-setaj sto vise-ja mislim pa i neki lekic za opustanje.
Mobivita napisao:Tetrazepam - Bolovi i misicni grcevi u potiljacnom vratnom delu i ramenima.
podizuciteret osetio sam bol u prednjem delu ramena i to me boli vec tri meseca, u ispruzenoj ruci ne mogu dzati ni najmanji tere. Lekar mi je prepisao tetrazepam i fastum gel ali bolovi ne prestaju sta da cinim