bolovi u dodnjem delu stomaka, zelucu, ledjima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
kristina1995
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 04, 2014 9:08 pm

bolovi u dodnjem delu stomaka, zelucu, ledjima

Post od kristina1995 »

ovako, vec 3 meseca me muce bolovi... prvo je poceo zeludac da me boli, imala sam mucnine, jaku gorusicu, ali nisam povracala, posle je pocelo u grudima da me probada, medjutim rekli su mi da sto se tice srca i pluca da je sve u redu... to je proslo, pa je desna strana pocela da me boli, bila sam u urgentnom, mislila sam da je slepo crevo, tamo su me slali kod urologa, ginekologa, hirurga, i sve je bilo u redu... taman kad sam mislila da je sve proslo, i utuvila sebi u glavu da je sve u redu, opet ista prica, bolovi u zelucu, nisam ni ja vise znala gde, i u donjem delu ledja, ponekad jajnici, pa sa strane, na svakih deset dana dijareja, i par dana sam imala visok pritisak ( 140 sa 70), sto mi je bilo cudno jer uglavnom mi je nizak.
inace, pila sam tri meseca po 10 dana primolut-nor, tako mi je prepisao ginekolog, da bi izazvali menstruaciju jer su neredovne, koristila sam i neke vaginalete zbog kandide i vaginalnog sekreta (inace to je bilo pre ovih bolova)
prosla menstruacija je kasnila 10 dana, nisam pila primolut, ali sam imala uzasne bolove u ledjima, 5 dana me je boleo zeludac i posle mentruacije me je boleo... i taman kad je on prestao, poceli su jajnici uzasno da me bole, nisam mogla da hodam, evo vec 8.dan otkako se zavrsila menstruacija i dalje me bole, i ispod pupka me boli, ceo donji deo stomaka, s vremena na vreme me i dalje zaboli zeludac i sa desne stane, negde kod debelog creva, i u ledjima... ocajna sam jer vise ne znam sta me boli, i opet sam bila u urgentnom, medjutim opet kazu da je sve u redu, da se javim endokrinologu (kod koga su tek slobodni termini u septembru)
inace, radila sam pre nekih mesec dana urinokulturu, na nalazima je sve okej, radila sam i privatno UZ abdomena, imala sam neku slobodnu tecnost u desnom jajovodu, radila sam cervikali i vaginalni bris, u cervikanom je pronadjem veci broj polimorfonukleara... i 17.treba da radim briseve na hlamidiju, ureaplazmu i mikroplazmu...
unapred hvala na svakom savetu i odgovoru
drM
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 5:34 pm

Re: bolovi u dodnjem delu stomaka, zelucu, ledjima

Post od drM »

Deluje mi kao da je vas problem ginekoloske prirode.
Taj hydrosalpinx (tecnost u jajovodu) nije nesto preko cega se tek tako olako prelazi. Sta vam je na to rekao ginekolog? Da li se bolovi javljaju u nekom odredjenom delu ciklusa?
kristina1995
Novi član
Novi član

Post od kristina1995 »

Kada sam privatno radila UZ abdomena nasli su mi tu sl.tecnost... Posle toga sam otisla kod svog ginekologa, on mi je prepisao hemomycin i doxicyclin,
i kada sam kod njega radila UZ sve je bilo u redu.
Pa do pre dva meseca 1.i 2.dan ciklusa me je najvise bolelo, i 5 dana pre ciklusa, ali ne puno, a poslednje dve menstruacije imam bolove u zelucu, ledjima, desna strana, dodji deo stomaka, ali ne samo kada je ciklus.
Kada su mi u urgentnom radili UZ abdomena, pre 5 dana, sve je bilo u redu, takodje i ginekoloski, uroloski, jedino sto mi je ginekolog rekao je da imam policisticne jajnike, ali kao nije nista ginekoloski. Za svaki slucaj su mi rekli da uradim test za trudnocu, uradila sam, i bio je negativan...
drM
Aktivan član
Aktivan član

Post od drM »

Ne znam sta bih vam rekla. Vasa prica mi je najvise zalicila na jedno ginekolosko stanje koje se zove endometrioza (nekako su mi se svi vasi simptomi uklapali u tu dijagnozu), ali posto je ginekolog potpuno iskljucio ginekoloski razlog problema onda to verovatno nije razlog. Svi su vas ispregledali i kod svih je sve u redu tako da ja zaista ne znam sta da vam dalje predlozim da uradite.

Sve najbolje i nadam se da cete uskoro resiti svoj zdravstveni problem.
kristina1995
Novi član
Novi član

Post od kristina1995 »

Pa provericu jos jednom kod ginekologa.
Hvala Vam najlepse na odgovorima.
drM
Aktivan član
Aktivan član