ovako, vec 3 meseca me muce bolovi... prvo je poceo zeludac da me boli, imala sam mucnine, jaku gorusicu, ali nisam povracala, posle je pocelo u grudima da me probada, medjutim rekli su mi da sto se tice srca i pluca da je sve u redu... to je proslo, pa je desna strana pocela da me boli, bila sam u urgentnom, mislila sam da je slepo crevo, tamo su me slali kod urologa, ginekologa, hirurga, i sve je bilo u redu... taman kad sam mislila da je sve proslo, i utuvila sebi u glavu da je sve u redu, opet ista prica, bolovi u zelucu, nisam ni ja vise znala gde, i u donjem delu ledja, ponekad jajnici, pa sa strane, na svakih deset dana dijareja, i par dana sam imala visok pritisak ( 140 sa 70), sto mi je bilo cudno jer uglavnom mi je nizak.
inace, pila sam tri meseca po 10 dana primolut-nor, tako mi je prepisao ginekolog, da bi izazvali menstruaciju jer su neredovne, koristila sam i neke vaginalete zbog kandide i vaginalnog sekreta (inace to je bilo pre ovih bolova)
prosla menstruacija je kasnila 10 dana, nisam pila primolut, ali sam imala uzasne bolove u ledjima, 5 dana me je boleo zeludac i posle mentruacije me je boleo... i taman kad je on prestao, poceli su jajnici uzasno da me bole, nisam mogla da hodam, evo vec 8.dan otkako se zavrsila menstruacija i dalje me bole, i ispod pupka me boli, ceo donji deo stomaka, s vremena na vreme me i dalje zaboli zeludac i sa desne stane, negde kod debelog creva, i u ledjima... ocajna sam jer vise ne znam sta me boli, i opet sam bila u urgentnom, medjutim opet kazu da je sve u redu, da se javim endokrinologu (kod koga su tek slobodni termini u septembru)
inace, radila sam pre nekih mesec dana urinokulturu, na nalazima je sve okej, radila sam i privatno UZ abdomena, imala sam neku slobodnu tecnost u desnom jajovodu, radila sam cervikali i vaginalni bris, u cervikanom je pronadjem veci broj polimorfonukleara... i 17.treba da radim briseve na hlamidiju, ureaplazmu i mikroplazmu...
unapred hvala na svakom savetu i odgovoru
bolovi u dodnjem delu stomaka, zelucu, ledjima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 04, 2014 9:08 pm
Re: bolovi u dodnjem delu stomaka, zelucu, ledjima
Deluje mi kao da je vas problem ginekoloske prirode.
Taj hydrosalpinx (tecnost u jajovodu) nije nesto preko cega se tek tako olako prelazi. Sta vam je na to rekao ginekolog? Da li se bolovi javljaju u nekom odredjenom delu ciklusa?
Taj hydrosalpinx (tecnost u jajovodu) nije nesto preko cega se tek tako olako prelazi. Sta vam je na to rekao ginekolog? Da li se bolovi javljaju u nekom odredjenom delu ciklusa?
-
- Novi član
Kada sam privatno radila UZ abdomena nasli su mi tu sl.tecnost... Posle toga sam otisla kod svog ginekologa, on mi je prepisao hemomycin i doxicyclin,
i kada sam kod njega radila UZ sve je bilo u redu.
Pa do pre dva meseca 1.i 2.dan ciklusa me je najvise bolelo, i 5 dana pre ciklusa, ali ne puno, a poslednje dve menstruacije imam bolove u zelucu, ledjima, desna strana, dodji deo stomaka, ali ne samo kada je ciklus.
Kada su mi u urgentnom radili UZ abdomena, pre 5 dana, sve je bilo u redu, takodje i ginekoloski, uroloski, jedino sto mi je ginekolog rekao je da imam policisticne jajnike, ali kao nije nista ginekoloski. Za svaki slucaj su mi rekli da uradim test za trudnocu, uradila sam, i bio je negativan...
i kada sam kod njega radila UZ sve je bilo u redu.
Pa do pre dva meseca 1.i 2.dan ciklusa me je najvise bolelo, i 5 dana pre ciklusa, ali ne puno, a poslednje dve menstruacije imam bolove u zelucu, ledjima, desna strana, dodji deo stomaka, ali ne samo kada je ciklus.
Kada su mi u urgentnom radili UZ abdomena, pre 5 dana, sve je bilo u redu, takodje i ginekoloski, uroloski, jedino sto mi je ginekolog rekao je da imam policisticne jajnike, ali kao nije nista ginekoloski. Za svaki slucaj su mi rekli da uradim test za trudnocu, uradila sam, i bio je negativan...
Ne znam sta bih vam rekla. Vasa prica mi je najvise zalicila na jedno ginekolosko stanje koje se zove endometrioza (nekako su mi se svi vasi simptomi uklapali u tu dijagnozu), ali posto je ginekolog potpuno iskljucio ginekoloski razlog problema onda to verovatno nije razlog. Svi su vas ispregledali i kod svih je sve u redu tako da ja zaista ne znam sta da vam dalje predlozim da uradite.
Sve najbolje i nadam se da cete uskoro resiti svoj zdravstveni problem.
Sve najbolje i nadam se da cete uskoro resiti svoj zdravstveni problem.
-
- Novi član
Pa provericu jos jednom kod ginekologa.
Hvala Vam najlepse na odgovorima.
Hvala Vam najlepse na odgovorima.
Nema na cemu!
Sve najbolje!
Sve najbolje!