Hteo sam da pitam dal neko zna sta mi se desava.Kad duboko udahnem ili izdahnem me zaboli,Ponekad me zaboli i kad ustajem iz kreveta i to ko da je bol u ledjima al kad pipam nista me ne boli(ko da je bol unutra)a ponekad me zaboli i pri nekim pokretima tela.Kad mirujem ne boli me.Ovako mi je vec pet dana.
Dal neko zna sta da radim i kod kog doktora da idem?
bolovi u desnom gornjem delu grudi
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
DA, obavezno idi i ozraci se bez potrebe, na svoju ruku, zato sto ti je to rekao neko u virtuelnom svetu da je bas obavezno jer je on imao TBC jednom i isto ga je bolelo kao i tebe. A moj komsija Pera je imao sifilis i isto se zalio na neka ziganja oko grudne kosti, pa bi obavezno mogao, kad vec ides na zracenje, da uradis i uretralni bris na sifilis?! :shock:
Aman ljudi, sta je s vama, ne sirite bezrazloznu paniku, i ponasajte se odgovorno prema drugim ljudima cak IAKO niste lekari eticki obavezani na to!
NE luduj i ne zraci se na svoju ruku vec se javi lekaru - zato postoje i zato su se skolovali da se lecenje ne bi svodilo na slicne gore pomenute savete.
Aman ljudi, sta je s vama, ne sirite bezrazloznu paniku, i ponasajte se odgovorno prema drugim ljudima cak IAKO niste lekari eticki obavezani na to!
NE luduj i ne zraci se na svoju ruku vec se javi lekaru - zato postoje i zato su se skolovali da se lecenje ne bi svodilo na slicne gore pomenute savete.
Mene su bas ti lekari koji su se skolovali ali su donosili sud onako odoka umesto da su me na vreme poslalii da snimim pluca , doveli do toga da pocnem drasticno da gubim na tezini pa im je tek onda palo na pamet da me posalju na RTG.Uostalom manja je steta da snimi pluca pa da ne bude nista nego da pije analgetike i ceka...da ceka sta?Zato sto nismo u srednjem veku i treba koristiti ono sto nam je na raspolaganju ili mozda da ode da baci pasulj?Vrabac 88,savetujem ti ono sto bih svom detetu savetovala.Ti sam proceni.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 08, 2007 2:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
re
Hvala vam na odgovorima.Bio sam kod lekara al nisam mogao da se pregledam zbog knjizice jer mi nije overena al mi je jedan doktor rekao s obzirom da sam nosio neki kauc na 4.sprat,da sam mozda dobio upalu medjureb.misica.
sad cekam da mi se overi a pritom me vise ne boli kad dobuko udahnem.
sad samo kad lezim i kad hocu da ustanem.
ja stvarno nemam pojma.haos.
hvala jos jednom
sad cekam da mi se overi a pritom me vise ne boli kad dobuko udahnem.
sad samo kad lezim i kad hocu da ustanem.
ja stvarno nemam pojma.haos.
hvala jos jednom