Bolovi sa desne strane stomaka

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

johnydef
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 28, 2009 11:28 am

Re: Bolovi sa desne strane stomaka

Post od johnydef »

Bio sam i na ultrazvuku i to vrlo brzo od trenutka kad su mi se javili bolovi.Dijagnoza je bila da jedino imam pesak u bubrezima.Igrom slucaja bio sam kod vaskularnog hirurga,jer mi se prosirila jedna vena na levom listu.Pitao sam ga i za bol u stomaku.On mi je rekao da je to mesto gde se pojavljuje kila,a da bolovi ne znace da cu je i dobiti,i da ne obracam paznju na to.Medjutim lako je reci,a tesko uraditi.Jedino sto mi pada na pamet je da to mozda ima veze sa nekim istegnucem u predelu karlice,pa da me zbog toga bole i prepone,ali da se bol siri i na stomak.Stvarno ne znam,nisam strucnjak.
johnydef
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 28, 2009 11:28 am

Post od johnydef »

Obecao sam da se javim.U medjuvremenu sam dao rezultate,po ko zna koji put.Sedimentacija 1,krvna slika super,nemam bakterije u urinu,niti ista slicno.Doktor kaze da su rezultati kao kod bebe.Bio sam i kod hirurga i nije kila,a bolovi su i dalje tu.Uglavnom boli desna prepona,mada sam primetio da ponekad imam bolove i sa desne strane stidne kosti.A kad malo procesljam po netu,sta mogu biti uzroci,dize mi se kosa na glavi.Stvarno,bedak.Nego:
*Srecna Nova godina,i puno zdravlja.Za ostalo cemo se snaci nekako.*
Fudza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 12, 2013 4:21 am

Post od Fudza »

Evo i ja da pitam nesto imam 18 god tezak sam 66kg po nekada na desnoj strani me potkoci neki bol al ne jak ja stisnem to mesto i i ono malo jace zaboli sta moze to biti
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

И теби као и давном претходнику: укљештење. Можда дислокација, можда улетео неки лигамент. То мора да погледа искусан хиропрактичар.
Odgovori