Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Molim Vas za pomos!!
Nova sam na forumu (i nisam od Srbije,i malo mi je los srpski u pisanje ) ali treba mi neko da spodeli jel je imao problem sa analna fisura?? Znaci ova dijagnosticirana mi je analna fisura pred 1godina, i imala sam jake bolove kad sam vrsila velika nuzda,ali nekoj pat to prodze i opet se pojavi.Ali sad je pocelo da me boli leva strana od stomaka, bila sam na ginekolog rekli su mi da mi je sve u redu, nego problem je debjelo crevo.Osecam kako stalno nesto da mi mirda, i imam tape bolove koi se sirat pozadi na polovinata.Zato molim Vas koj e imao vakve slicne iskustva da spodelite samnom.Imam 24god i jako sam uplasena...
Odnapred Vam Blagodaram
Имаш на форуму добра искуства форумаша са обичном кремом Ихтиол-камфор:
Odite do veterinara i trazite ima mast koji stavljalju dok kastriraju prasice za brze zarastanje tkiva a zove se IHTIOL KAMFOR ( proizvodi veterinarski zavod Zemun) nije skup i kupite flasicu joda i nekoliko sterlilnih gaza.3 puta na dan naravno posle kupke prvo dezinfikujete analni otvor jodom i posle toga stavite mast.
Moj jedan poznanik to sa fisulom resava jako rigoroznom dijetom, samo tecnost-prirodne sokove pije po nedelju dana i ništa ne jede (nisam bas siguran tacno da je tako-ali verujem da ima negde na netu ta dijeta), a debelo crevo moras ispitati, trazi kolonoskopiju da ti urade.
Srecno--nadjavam se da me razbiras?