boli me uho, izludecu...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
violeta/viki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 30, 2008 7:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

boli me uho, izludecu...

Post od violeta/viki »

Pozdrav!!!

Imam jedan vrlo bolan problem sa uhom.

Pre vise od dve nedelje pocelo me je boleti levo uho na dodir. Odmah sam otisla lekaru u dispanzer,specijalisti za orl, koji mi je rekao da mi je upaljena sluzokoza u uhu i da to, kada se ucrveni i pocne da se odvaja od kosti (valjda), strasno ume da boli...!?

Dobila sam mast Sinoderm i savet da uho drzim suvo i da svaki dan stapicima unosim ovu mast tri puta u unutrasnjost uha... sto takodje jako boli , a o nezgodnosti polozaja da i ne govorim.

Sve sam ja tako i radila, ali moje uho je i dalje vrlo bolno. U poslednja tri dana ne cujem dobro, sve mi je ili mutno ili totalno bez zvuka sa te strane.
Ne znam sta mi je ciniti, da li to tako treba, postoji li nesto efikasnije .... i dokle ce da traje ovaj bol. Ne secam se kad sam prespavala noc bez bola...

hvala,
narocito hvala onima koji ce mi pomoci. :-?
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Verovatno losije cujes zbog te Sinoderm masti koju stavljas u uho.Kupi 3% hidrogen u apoteci i u lezecem polozaju isperi pre svakog novog nanosenja Sinoderma.Kada naspes hidrogen u uho ostani par minuta u lezecem polozaju da hidrogen ne bi iscureo.I ne brini kada pocne da peni,to je normalna pojava.Pozz
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Oprezno sa hidrogenom.Konsultuj pre toga ponovo ORL.

Srdacan pozdrav! :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

3%hidrogen ne moze da skodi.Cudi me da joj to dr nije preporucio,pa on se daje cak i deci.
violeta/viki
Novi član
Novi član

Post od violeta/viki »

probacu sa hidrogenom danas, a sutra idem ranom zorom kod orl (mozda ne radi isti).
javicu se sa vestima

hvala svima :) :( :(
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ma ne brini,videces da ce sve biti ok.Javi se :D
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

bor alkohol kapi preko dana a uvece mast didermal i javi se za par dana nece biti bola vise sve prestaje samo znaci 3x1 bor alkohol i uvece pred spavalnje didermal mast pozdrav
violeta/viki
Novi član
Novi član

Re: boli me uho, izludecu...

Post od violeta/viki »

cao svima.

Kao sto sam i obecala javljam se sa najnovijim vestima u vezi sa mojim bolnim stanjem.
Na pocetku zelim da vam se zahvalim na savetima i podrsci.

Tema: uho i dalje ocajno bolno

Bila sam kod ORL u ponedeljak i od onda u uhu imam "srajbnu" (komadic tanke gaze duzine oko 30cm, a valjda se tako kaze...) koju mi menja dr svaka dva dana, a na koju stavlja istu mast sinoderm. U pocetku, ako zanemarim gluvocu i smetanje tog predmeta u uhu, bilo je ok. Ali u sredu na cetvrtak noc bol se vratila i od onda do ovog momenta samo se intenzivira.... STRASNO....
Bila sam jutros opet kod ORL i sad sam dobila antibiotik (Bactrim) i njegovu zabrinutu facu. Kaze da je sluzokoza toliko otecena da se skoro ne vidi kanal..
Gaza mi je u uhu i sad sam ok jer sam popila nesto protiv bolova... juhu....

ide vikend...
noc....

upomoc!!!!!

:( :-? :cry:
Odgovori