Potrebna mi je profesionalan pomoc ili pomoc ljudi koji mi stvarno mogu pomoci. U pitanju je covek koji ima 58 god., odjednom je pocela da mu se stvara voda u organizmu. Usled intervencije u bolnici "izvucena" mu je voda (8 lit) posle cega je ustanovljeno da boluje od ciroze jetre. Covek nije alkoholicar, imao je problem sa krvnim pritiskom. Sada mu je oslabljeno srce, opet mu se stvara voda u organizmu, iz bolnice je otpusten sa izvestajem da ima cirozu jetre ali da je nalaz za Hepatitis C negativan. Trenutno pije lekove i prima injekcije za izbacivanje tecnosti i kontrolu rada srca. Po nalazima iz labaratorije jetra se moze jos regenerisati. Sta mogu sada da pomognem ovom coveku koji je moj otac
Hvala unapred
Bolest srca i jetre HITNO
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Milose, verujem da ti je tesko, otac je u pitanju.
Da ne duljim previse,prosle godine smo i mi u porodici imali slucaj da su jetra i zucni kanali bili opasno napadnuti od jedne sasvim druge primarne bolesti. Drzali smo se bapskog leka tj ,surutke u prirodnom obliku koju donose ovi ljudi sto po pijacama prodaju sir. Ima da se kupi i u prahu u Maxiju. Nema sta da se izgubi, vredi da probate. i Naravno, strogo kontrolisana ishrana, tj sve dijetalno.
Da ne duljim previse,prosle godine smo i mi u porodici imali slucaj da su jetra i zucni kanali bili opasno napadnuti od jedne sasvim druge primarne bolesti. Drzali smo se bapskog leka tj ,surutke u prirodnom obliku koju donose ovi ljudi sto po pijacama prodaju sir. Ima da se kupi i u prahu u Maxiju. Nema sta da se izgubi, vredi da probate. i Naravno, strogo kontrolisana ishrana, tj sve dijetalno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 10:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bolest srca i jetre HITNO
Hvala, ali surutku pije sve vreme od kada je nastao problem. Idem po privatnim klinikama stalno i stalno nesto novo ispituju. Sa nekim doktorima koji su nailazili na neke ovakve simptome saznao sam da ipak najbolje da ga odvedem na VMA da uradi kompletnu analizu. Po privatnim klinikama mi preporucuju njihove veze da dodjem do VMA, cime cu verovatno izfinansirati njih kako bih spasio oca. Ni to nije problem ali bolje da taj novac ismerim na pravu stranu. Da li neko mozda zna kakva je procedura da se ode na VMA???dundica napisao:Milose, verujem da ti je tesko, otac je u pitanju.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Pregled na VMA
VMA 2X nedeljno zakazuje preglede za civile. Moje misljenje i predlog je sledeći: pronađite prof. dr Miru Perišić u nekoj od privatnih ordinacija da napravi ultrazvuk abdomena. Ono što ona bude rekla i predlozila, biće apsolutno ok a Vi sigurni u dijagnozu. Srećno!
Apsolutno se slazem na osnovu familirarnih iskustava sa mr Silviom u vezi Perisicke. Necu napisati ime priv.poliklinike gde radi ali obzirom da je frka nadam se da administrator nema nista protiv da ti bar dam broj za zakazivanje 011 311 85 90 i fax3118590.
Ja i ne znam gde zena uopste i radi u drzavnom tako da je ovo jedini put a ona ti vazi za te stvari ko zakon, bar ovde.
Strecno
Ja i ne znam gde zena uopste i radi u drzavnom tako da je ovo jedini put a ona ti vazi za te stvari ko zakon, bar ovde.
Strecno
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 10:02 pm
Hvala puno, zvacu je je odmahdundica napisao:Apsolutno se slazem na osnovu familirarnih iskustava sa mr Silviom u vezi Perisicke. Necu napisati ime priv.poliklinike gde radi ali obzirom da je frka nadam se da administrator nema nista protiv da ti bar dam broj za zakazivanje 011 311 85 90 i fax3118590.
Strecno