Otvaram ovu temu jer mnogo je bolesnih, a doktora, lekara, lekova nigde. Mucna cekanja na zakazivanja pregleda traju u nedogled, a dijagnoze su pogresne, pa iz pocetka od vrata do vrata, papiri, birokratija, dokumenti, overe knjizica, redovi, opsti nemar prema bolesnim ljudima poput mene zivot se komplikuje.
Usled cega sam se okrenuo holistickoj medicini, koja sagledava celovito stanje coveka, ipak i tamo je dosta prevaranata, no, uprkos tome pazljivim izucavanjem mnogo raznih alternativnih metoda lecenja sam spoznao, i mogu reci otkrio tajne ozdravljenja, spreman sam da lecim sebe i druge alternativnim, psiho i fizio terapijskim putem. Ali, nekako, nemam vremena, volje i uslova da izlecim sebe, da uvezbam autotretman.
Zato zbog obostrane medicinske sardanje, a i drugih razloga treba mi devojka, partner, prijatelj koja ima slicnih zdravstvenih ili psiholoskih problema, zbog kojih te zene imaju poteskoca u zivotu, u vezivanju sa suprotnim polom, nesigurnosti pri pronalazenju partnera, socijallizaciji i poslovnom uspehu. Koje osecaju bunt prema sistemu, i imaju pozitivan stav ili iskustvo iz holistickih terapija.
Mogu da mi se jave (preko priv poruke) sve zenske osobe od 25-35 god, iz Beograda, pristojno lepog izgleda, koje dakle imaju zdravstvene probleme, ne neke superteske, ni teske, ni neizlecive prirode, ne invalidi, ne zarazne bolesti, to moraju da budu verovatno izlecive bolesti, ali na cekanju zbog birokratskih, finansijskih razloga i nemara zdravstva, sistema i ne podrske okoline, rodbine, koja ide sve dotle da vam se cini da su vam najblizi uroceni protiv vas, u ne brizi i zelji da izumrete, a oni su verovatno uzrok tih bolesti gledano holisticki, i u sprezi i vezi sa drzavnim sistemom odnarodjene birokratsko partokratska sklopocije koja je pogubila smisao istinske brige za narod, ljude, pacijente)
Potreba da bolesni lece bolesne dakle postoji, jer lekari ne lece. Potrebna je devojka koja zeli da se medjusobo lecimo, psiholoski podrzimo, ili poslovno saradjujemo, i nekako uticemo da se ubrza proces izlecenja. Takodje mogu da mi se jave i prave doktorke, koje mogu da pomognu ubrzanom besplatnom lecenju mojih bolesti. Zapravo ja bih prioritetno hteo neku licnu doktorku, medicinsku sestru, nekog iz medicniske struke koja bi besplatno organizovala lecenje, ili brinula o meni, uz raznorazne oblike nadoknade, ali ne iskljucivo.
Ovo nije oglas za brak, a ni ozbiljnu vezu, vec za nekog ko ce da me spasi i vrati zivot na ispravan kolosek. A posle sta bude bice.
Svi ostali sa zdravstveni tegobama kojima je otezan pronalazak partnera i zivot, mogu da se ubace u ovu temu i ostave oglas.
Bolesni lece bolesne, se odnosi i na fizicke i psiholoske poremecaje.
Jeste da ovo nje dejting sajt, ali kad se vec forum spamuje glupostima i reklamama ?! ova tema zapravo ima smisla.
Bolesni lece bolesne
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99