bolan stomak na dodir

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dural29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 12:51 pm

bolan stomak na dodir

Post od dural29 »

Danas sam isao na VMA zbog jjakih bolova u stomaku. Sve je pocelo posle sinocnjeg bola zeluca koji je uminuo u pola noci. Medjutim, probudio sam se sa jakim bbolovima u donjem stomaku. Boli kao da imam jaku upalu trbusnih misica, boli me i da se okrenem u krevetu.. Na vma me je hirurg opipao, izvadili su mi krv i uzeli urin. Imam povecane leukocite. Medjutim u urinu je nadjeno mnogo bakterija, eritrocita i leukocita. Sutra su mi rekli da odem na klinicki kod hirurga na novo opipavanje da bi iskljucili slepo crevo. I tako su me pustili kuci.. Imao sam 38 temp pa je pala sama od sebe. I dalje imam bolove kad god treba da aktiviram stomacne misice..i sada nisam pametan sta da mislim, bojim se da ne pukne slepo crevo..nacitao sam se svega i svacega na netu, odlepicu..s vremena na vreme imam bolne gasove kroz ceo stomak i sad mi je nekako bolan ceo na dodir..sta da radim, neki savet?
.
ameal
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 24, 2014 2:47 am

Re: bolan stomak na dodir

Post od ameal »

ako si prezivio do sada ti nama reci sta je bilo pomozi nama koji imaju slicne simptome.pozz :cry:
dural29
Aktivan član
Aktivan član

Post od dural29 »

Posle dva dana razvlacenja po urgentnom i vma nista se nije promenilo. Da li neko moze dda me prosvetli i da mi kaze da li je normalno da me dva puta vracaju kuci sa bolovima i sa sumnjom u pocetnu upalu slepog creva? Da li cekaju da pukne, da se iskomplikuje ili sta? Prosto ne znam kako da se ponasam..a da opusten budem ne mogu, a eventualne operacije se plasiiiiim :(
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

znam da ti nije lako ali veruj mi da ti sam vrlo tesko mozes da procenis tacno gde te boli u stomaku (zbog te neke refleksije bola) i sta je stvarno u pitanju.Ti si kao i vecina nas prvo pomislio na slepo crevo ali ne verujem da bi hirurg na vma i hirurg u urgentnom tek tako profulali da je ono u pitanju.
Pominjes gasove, jesi imao ovih dana redovnu stolicu?
dural29
Aktivan član
Aktivan član

Post od dural29 »

Pa ne znam vise sta da mislim..imam utisak da me otkacinju i to cu sutra vala da promenim..recicu im da me ne zezaju vise..
Ne znam sta se desilo ali je od sinoc nesto drugacije, orilikom skoro svakog pokreta imam bolne gasove koje tacno osecam kuda prolaze..ni malo prijatan osecaj..stolicu sam ima jutros..u principu nista nisam jeo vec danima, tako da moguce da i to ima uticaja da me ceo stomak boli..
Odgovori