Bolan prvi put!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Bolan prvi put!
Radi se o sledecem: Imala sam prvi put seksualne odnose sa deckom (i on prvi put). 9 meseci smo u vezi, poznajemo se dovoljno, ali nesto nije bilo kako treba... Da li sam se ja uplasila i li sta vec, ali mnogo me je bolelo! Nisam mogla do kraja da izdrzim i prekinuli smo. Ima li neko slicna iskustva? Ako ima, neka ih podeli sa mnom. Molim vas!
Cesto se desava da taj prvi put i nije bas nesto ali sa vremenom to sve dodje na svoje. Mladi ste oboje tako da je to normalno i nemas razloga da se brines vec treba da se opustis i uzivas jer mnoge stvari tu idu i iz glave. Naravno prvo razmisli o kontracepciji a mislim da je za tebe najbolji kondom i ne nasedaj na price o losem osecaju kod muskaraca sa kondomom. Cuvaj prvo svoje zdravlje. Pozdrav.
Hvala! Dosta optimizma mi je unela Vasa poruka! Moram "raskrstiti" pojedine stvari u glavi i osloboditi se tog grca, a onda ce nadam se, sve biti u redu. Recite mi samo, da li je dovoljan kondom kako zastita jer neki kazu da je u pocetku i pilula potrebna. Ja zaista ne zelim da pijem dodatne hormone, pa me interesuje dali cemo biti zasticeni i kondomom? Hvala unapred!
nista nije neobicno da prvi put bide lose...
meni je prvih nekoliko puta bilo pomalo bolno, mada sam pre toga sa tim deckom bila godinu dana u vezi. potrebno je da naucite da vodite ljubav, da verujete jedno drugom, da ne zurite, da se opustite...
sve ce to doci na svoje mesto, ali potrebno je vreme.
i ne zaboravite zastitu.
meni je prvih nekoliko puta bilo pomalo bolno, mada sam pre toga sa tim deckom bila godinu dana u vezi. potrebno je da naucite da vodite ljubav, da verujete jedno drugom, da ne zurite, da se opustite...
i ne zaboravite zastitu.
nista nije neobicno da prvi put bude lose...
i ne zaboravite zastitu.
i ne zaboravite zastitu.