Pozz svim forumašima, nadam se da će neko moći da mi pomogne.
Imam bolove u gornjem desnom kutnjaku. Sve je počelo decembra 2012 godine prvo se pojavio problem tako što sam osećao neke blage bolove ili trnjenje kod kutnjaka i to samo dok žvaćem i više sam osećao da je bol negde između zuba, nikako nisam mogao da odredim koji je zub u pitanju. Otišao sam kod zubarke, ona je pregledala sve zube i rekla je da ne vidi ništa i da je sve uredu, a umeđuvremenu se sve to primirilo.
Juče je počelo ponovo da me boli, ali ne mogu tačno da odredim koji zub je u pitanju, imam osećaj kao da me dva zuba bole ali blago.
Meni je taj kutnjak plombiran, da li je moguće da se nešto dešava unutar zuba?
Može li molim vas neko da mi preporuči nekog dobrog državnog ili privatnog zubara u Pančevu?
Ima li ko iskustva sa laserskom popravkom zuba?? Ima li to negde u Pančevu ili beogradu??
Bol u zubu.
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Bol u zubu.
Да ли се бол јавља сама од себе?
Да ли те више боли ха хладно, топло, слано или кисело?
Да ли те више боли када дршком металног ножа куцкаш по зубу?
Испробај то па јави.
Да ли те више боли ха хладно, топло, слано или кисело?
Да ли те више боли када дршком металног ножа куцкаш по зубу?
Испробај то па јави.
Boli me na hladno, na toplo ne. Počeo je da se javlja manji bol sam od sebe pre par dana, od juče je prestao, ni sada me ne boli. Bol se uglavnom javlja dok žvaćem koricu od hleba ili nešto tvrđe pretpostavljam i kad bih ga kuckao drškom kašike ili noža da bi me boleo. Zub mi je malo pocrneo, pokazao sam zubarki pre par meseci kada sam išao na kontrolu, ona je rekla da je to od plombe.
Ако те зуб боли на ударац металном дршком, то је сигуран знак да нешто са њим није у реду. Промени зубара ако је тако ноншалантна.
Ako te boli na hladno, onda je verovatno zivac u pitanju.
Pa boli me na hladno, moguće da je živac a možda taj karijes ili šta već... Ma kod nje idem od malena, do sad nikada nije pogrešila i uvek mi dobro uradi, možda nije videla dobro.
Људима временом уме да досади свој посао, па постану површни.