Letos sam bio bolestan( virus) . Imao sam temperaturu dva dana. Primao sam injekcije,sve je to proslo. Medjutim,posle sedam dana mi se povratilo. Ispio sam ponovo kutiju sinacilina i nije mi se navracalo vise. Posle desetak dana poceo sam da se osecam slabo i osecao sam bolove u zglobovima. Otisao sam kod lekara i ona je rekla da me to boli zbog vremena o.O. Trpeo sam bolove i na kraju onda sam promenio lekara i otisao na ponovne preglede. Izvadio sam krv,svi su nalazi bili uredni. Sedimentacija je bila u redu. Dobio sam uput za kod reumatologa. Uradio sam ASOT i RF(reuma faktor). Asot je bio 400,a granica je 200.Reuma faktor dobar. Ispio sam dve kutije Ospomax-a od 1000mg(valjda je tako naziv) i uradio ponovo nalaze. Opet je bio isti nalaz,400. Lekar je posumnjao u nalaz i rekao mi je da uradim privatno. Pre tog nalaza sam ispio cetiri dana Panklav od 1000mg. Uradio sam nalaz posle tri dana pauze posle lekova i nalaz je bio 665,a granica je 200. Opet sam uradio nalaz krvi i sedimentacije. Sve je uredno.
Da li neko zna u cemu je problem? Citao sam da ako je reumatska groznica mora da bude ubrzana sedimentacija.
Inace najveci problem su mi ti bolovi u zglobovima.Osecaj je kao da svakog trena trebam da se razbolim i tako vec duze vreme. Uzgred imam i veoma slab imunitet. Non stop sam prehladjen,svaka dva tri dana. Radio sam i bris nosa i grla. Sve je uredno.
Bol u zglobovima. Pomoc !
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Bol u zglobovima. Pomoc !
Веома је лоше што су те кљукали антибиотицима, а имао си вирусну инфекцију.
Реума се не добија за десет дана. Највероватније да ти вирус и даље прави проблеме. Не знам да ли би Ацикловир, или Зовиракс, могао да ти помогне.
Иди на мој сајт (адреса и у профилу) и погледај одличан домаћи препарат за имунитет који се прави од белога лука и комовице. Направи га и пиј. Налази се под Савети, Здравље, Имунитет.
Реума се не добија за десет дана. Највероватније да ти вирус и даље прави проблеме. Не знам да ли би Ацикловир, или Зовиракс, могао да ти помогне.
Иди на мој сајт (адреса и у профилу) и погледај одличан домаћи препарат за имунитет који се прави од белога лука и комовице. Направи га и пиј. Налази се под Савети, Здравље, Имунитет.
Probacu to sa komovicom i belim lukom. Hvala puno ! 

Ми то породично користимо већ више од 20 година и нема ни прехладе ни грипа. Пожељно је да бели лук не буде кинески него неки наш, ситан. Комовица, наравно, што јача.ljanmii napisao:Probacu to sa komovicom i belim lukom. Hvala puno !

slusaj druze.ne bih da mudrujem ali neke slicne probleme imam i ja.
i kod mene je reuma faktor bio 0, ali se na kraju ispostavio neki oblik artritisa.
da ne duzim moj savet ti je da uradis magnetnu zglobova koji te bole i pod hitno magnetnu sakroilijacnih zglobova. ili pitaj lekara za to on ce ti objasniti.nisam lekar pa ne bih na forumu da pametujem.zelim ti da magnetna bude ok.
i kod mene je reuma faktor bio 0, ali se na kraju ispostavio neki oblik artritisa.
da ne duzim moj savet ti je da uradis magnetnu zglobova koji te bole i pod hitno magnetnu sakroilijacnih zglobova. ili pitaj lekara za to on ce ti objasniti.nisam lekar pa ne bih na forumu da pametujem.zelim ti da magnetna bude ok.
И који лек су ти преписали?dragon3 napisao:....i kod mene je reuma faktor bio 0, ali se na kraju ispostavio neki oblik artritisa.
da ne duzim moj savet ti je da uradis magnetnu zglobova koji te bole i pod hitno magnetnu sakroilijacnih zglobova. ili pitaj lekara za to on ce ti objasniti.....
Ja sam otisao kod jednog privatnog doktora,veoma dobar pedijatar. Zeleo sam da cujem i njegovo misljenje. Kaze da je postoji neka klica streptokoke koju sam prelezao letos kada sam bio bolestan i da je jedini lek izbora ekstencilin. Rekao sam da primim tri injekcije od 2 400 000 i da mu se onda javim. Primio sam vec jednu juce i ne osecam neko dramaticno poboljsanje. Kada sam pitao da li ima potrebe da odem kod reumatologa ponovo,on je rekao da nema nikakve potrebe. Inace kontaktirao sam i jednu doktorku u Klinickom centru u Beogradu i ona je rekla s obzirom da je reuma faktor dobar i da mi sedimentacija nije ubrzana i da je krvna slika u redu da nema nikakve opasnosti od artritisa . Sacekacu da vidim sta ce da se desi posle ekstencilina ,nadam se da ce da bude bolje.
dragon3 napisao:slusaj druze.ne bih da mudrujem ali neke slicne probleme imam i ja.
Uradicu svakako ali me zanima da li si ti imao neki oblik streptokoke ili upale grla pre tih simptoma?