Dobar dan imam jedan problem pa ako mozete da mi odgovorite bio bih vam zahvalan mnogo.
Pre dve nedelje mi je doktor operisao frenulum malo ga je secnuo samo posto mi je mnogo smetao nznm kako da vam kazem znam da kada je kratak frenulum treba da savija glavic na dole ali kod mene nije takav slucaj.Kod mene frenulum nije uopste savijao glavic na dole nego me je prosto zatezao i boleo dok pokusam da prevucem kozicu preko glavica kada je penis u erekciju i nisam mogao.Otisao sam kod urologa i rekao mi je da ce Frenulotomija resiti problem ali sada nakon dve nedelje ja idalje nemogu da prevucem kozicu preko glavica u erekciju ... Mada ne znam dali je to zato sto idalje imam konce ili prosto nesto nije u redu.Znaci nemam nikakav problem sa kozicom nemam nego me bas taj frenulum jako zateze i boli kada probam da prevucem tu kozicu preko glavica.Ne znam stvarno zasto pa bih vas molio za odgovor.Takodje bih zeleo da kazem da mi je frenulum i mesto oko njega do otvora gde mokrim bas crveno nisam primetio da bi to trebalo tako da bude pa mozda je problem i u tome.
Hvala unapred mnogo.
Bol i zatezanje frenuluma
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Bol i zatezanje frenuluma
Не форсирај ништа док имаш конце.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol i zatezanje frenuluma
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца