Pozdrav,
vec pola godine kad sjedim osjecam bol u donjem dijelu butina...dakle u sjedecem regionu butina. Nije bol u klasicnom smislu vec zarenje...sve je ok kad hodam, bol prolazi,ali ako sjedim duze od pola sata,krece to zarenje u obje butine,koje,ako se ne ustanem,zna da se spusti preko unutrasnjeg prevoja koljena i do lista. Prvo su mislili da je diskus i isijas,ali radio sam mri, i donji dio ledja mi je "cist". Imao sam prije 5 godina povredu vratne kicme pa je neurolog zakljucio da alo to vec nije od diskusa donjih ledja ili isijasa-da je to od vrata. U to sumnjam jer ruka,koja je bila simptom povrede vrata i bol u njoj,mi potpuno miruju...a ovo me zari samo kad sjedim. Doktor opste prakse mi je pogledao butine i rekao da se ne vide vene,ovako sto bi rekli,odokativno. Takodje,vadio sam nalaze,jer im je palo na pamet da mozda imam secer-to je sve ok..malo ldl povisen,ali sve ostalo je ok,cak iako je ldl malo povisen ukupni trigliceridi i holesterol su dobri. Posto sam u stranoj zemlji,gdje bi me pregled kostao kao svetog petra kajgana,a vracam se kuci tek krajem godine,da li neko od vas ima ideju sta bi moglo da budr?pomoc bi mi jako dobrodosla,jer vec pola godine se mucim sa ovim.mislio sam da mozda nije od dovoljno kretanja,ali instalirao sam aplikaciju za setnju,nedjeljno predjem setnjom i trcanjem oko 35-40km tako da ne moze se reci da sam neaktivan,iako sam poslom vezan za kompjuter i sjedenje,tako da ovo bas utice na moju sposobnost za rad.inace,od ostalih terapija pijem propafen za aritmije i zoloft i klonazepan za anksioznost. Da ne zaboravim-imam citavih 32 god:))
Hvala svima na eventualnim sugestijama
Bol u zadnjem dijelu butina
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 08, 2014 11:25 pm
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol u zadnjem dijelu butina
Прво треба да избациш те глупости за анксиозност и уместо Пропафена да пијеш неки квалитетан магнезијум као што је онај од фирме NOW.
-
- Novi član
dvije godine sam pokusao da to ne koristim, ali nije islo..na kraju, da bi dan bio podnosljiviji i uopste moguc da se podnese, morao sam da pocnem da pijem to...iako nisam odusevljen naravno zbog toga.
ali nije to sad tema, tema su noge koje prze...a taj osjecaj ne moze biti izazvan anksioznoscu.
magnezijum pijem zbog srca, ali svakako nije dovoljan...
neki konstruktivan predlog??? pretpostavljam da cim ljudi vide pominjanje anksioznosti, svi pomisle "njemu je to sve iz glave, on je hipohondar, itd itd,neka sredi glavu"...pa ni nece da se bakcu s tim, iako je to realan problem
ali nije to sad tema, tema su noge koje prze...a taj osjecaj ne moze biti izazvan anksioznoscu.
magnezijum pijem zbog srca, ali svakako nije dovoljan...
neki konstruktivan predlog??? pretpostavljam da cim ljudi vide pominjanje anksioznosti, svi pomisle "njemu je to sve iz glave, on je hipohondar, itd itd,neka sredi glavu"...pa ni nece da se bakcu s tim, iako je to realan problem
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Није изазвано анксиозношћу али вероватно јесте тим "лековима".
-
- Novi član
Nisam siguran, ne mogu bas da vidim,ali cini mi se da je ispod lijevog guza koza malo promijenila boju u plavicasto...kao da je mozda masnica, kao skupljena pesnica..ili mi se samo cini...ispod desnog nema nista...
Bas bih volio da se ovo zavrsi jer oci ispadaju kad sjedim duze od 10 min, a kad lezim,moram na stranu...
Aco,hvala na tvom odgovoru,ali procitao sam tvoje ranije postove, bez uvrede, nesto nisam ubijedjen i efikasnost onoga sta govoris. Da li si zavrsio medicinski fakultet?
Bas bih volio da se ovo zavrsi jer oci ispadaju kad sjedim duze od 10 min, a kad lezim,moram na stranu...
Aco,hvala na tvom odgovoru,ali procitao sam tvoje ranije postove, bez uvrede, nesto nisam ubijedjen i efikasnost onoga sta govoris. Da li si zavrsio medicinski fakultet?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Тако су говорили и Анштајну јер је имао тројку из математике.
Odgovorio sam Vam preko pp.