Pozzz!Trazila sam po raznim forumima pa i ovde nesto u vezi bola vrata,pa kako nisam nasla resila da pitam!
Pre nedelju dana sam se prehladila,tj.samo mi je nos procureo i malo me glava bolela pa sam u apoteci kupila Influrex!To me je proslo ali se javio novi problem!Juce po podne me zaboleo toliko vrat da ne prestaje,a pri najmanjem pokretu bol mi toliko jako udari u glavu!!!Da li je to prehlada!!!Postoje li neke kreme ili gelovi za ublazivanje bola!!Unapred hvala
Bol u vratu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Bol u vratu
imao sam takve bolove-ne znam ni od cega a ni od cega me popustili-prvo su mi dali onu kragnu dok se nije malo smanjio bol i ne znam koje lekove pa posle fizioterapija pa vezbe pa masaze pa na kraju i bromazepam-imao sam do duse i drugih tegoba al mislim da me popustilo tek tad-i grejao sam ledja jer me ceo gornji deo ledja boleo i probadalo me u plecima i u prsima na raznim mestima-ne uvek na istom mestu-
ipak probaj grejati ili lezati u toploj kadi al ne bi trebalo grejati bas tamo gde te boli-mislim ako je neka upala ne sme se grejati niti masirati na tom mestu vec okolo toga--ako ima nervoze moraces i nesto za opustanje
SRECNO
ipak probaj grejati ili lezati u toploj kadi al ne bi trebalo grejati bas tamo gde te boli-mislim ako je neka upala ne sme se grejati niti masirati na tom mestu vec okolo toga--ako ima nervoze moraces i nesto za opustanje
SRECNO
Ja sam operisala donji lumbalni deo kicme i dugo sam se ali potpuno oporavila, ali zna me cesto uhvatiti i taj prbl. koji ti sad imas. Mislim da je jastuk kriv u snu ga odguram pa spavam na ruci.
Isto tako dugo sedenje pa i za kompom "ubija kicmu i vratne prsljenove", nepravilno sedenje........Vezbe preporucene od strane dobrog fizijatra su ZAKON!!!!!! Meni u slucaju bola prepisuju, a to mi i pomaze..........Duo diklofen i dijazepam 2mg (u smislu relaksacije misica)........pijem to samo dok bol ne mine! Ima mnogo lekova za takvu bol ali meni jedino duo diklofen pomaze i od njega me manje ili nekad ni malo ne boli stomak!!!! Zato ga preporucujem mada ga lekari redje prepisuju skuplji je od recomo obicnog diklofenaka ili rapten k (koji kao stiti zeludac), a meni ga ubija!!!
Ne znam koliko sad kosta (oko 500 din) Duo diklofen ja ga imam dugo. Znam, boli gadno ali proci se!
Tesko da ima iko ziv da ga tako sta nije "strefilo"!
Pozz! i

Hvala puno na savetima!!!!
polako me prolazi!!!Mazakla sam flogocidom i preko njega stavljala kesu izbusenu i krpu da zagreje bolno mesto i uspela sam!!!!
polako me prolazi!!!Mazakla sam flogocidom i preko njega stavljala kesu izbusenu i krpu da zagreje bolno mesto i uspela sam!!!!
Super.....da popusta bez mocnije th. Uvek treba pokusati sve pre nego se posegne za ovom vrstom th. (mislim na skupinu lekova protiv bolova kostostano- misicnih i reumatskih prbl.) Oni su nekad nuzni ali imaju i popratne lose osobine, zato je preventiva MAJKA!!!
Povedi racuna o drzanju tela, vodi razuna o zastitnim pokretima, vezbice i lagana setnja su zakon za ocuvanje misicna, kicme, zglobova!!!! Srecno!
Povedi racuna o drzanju tela, vodi razuna o zastitnim pokretima, vezbice i lagana setnja su zakon za ocuvanje misicna, kicme, zglobova!!!! Srecno!