Imam bol u vratu s leve strane pri okretanju glave i s tim u vezi me boli i jedna tacka u gornjem delu ledja izmedju leve lopatice i kicme. Pretpostavljam da mi se ukljestio neki zivac. Posto je vrlo neprijatno ne znam sta da uzmem da me prodje.
Inace sam daktilograf po zanimanju.
bol u vratu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
U pitanju je cervicobrachi-alni sindrom. Neki od nesteroidnih antireumatika, ukoliko nemate problema sa zelucem a ni malo fizikalne terapije ne bi vam bilo na odmet, obzirom da se bavite daktilografijom. To je inace "vase" tj profesionalno oboljenje.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 4:54 pm
Hvala vam puno.draganvma napisao:U pitanju je cervicobrachi-alni sindrom. Neki od nesteroidnih antireumatika, ukoliko nemate problema sa zelucem a ni malo fizikalne terapije ne bi vam bilo na odmet, obzirom da se bavite daktilografijom. To je inace "vase" tj profesionalno oboljenje.
A da li u te nesteroidne antireumatike spada Diklofenak, jer ja samo za njega znam, ili mi Vi preporucite neki.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 4:54 pm