bol u vilici
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 09, 2013 10:09 pm
bol u vilici
Pre 25god sam dobio udarac pesnicom u vilicui i oko pet-sest dana nisam modao da zvacem imao sam bolove ,nikakve lekove nisam pio verovatno bio sam mlad sa svojih 17 god i to je tako proslo i posle petnaestak god kad sam otvarao usta pomalo mi je pucketao moj levi vilicni zglob i to je proslo.Nakon 3-4 god{ tj 20-22 god}nakon povrede kad otvorim usta kao da mi se ukoci zklob i ja naravno na silu zapnem i zatvorim usta i osetim kako mi pukne nesto u zglobu to je trajalo mesec dana.Sada imam42god i imam problem-bol koji se spusta od vrha leve polovine glave iznad uveta pa nadole ispod vilice i osecam trnjenje i bol i kao da mi gori od temperature ta strana .Bio sam kod maksiofacialnog lekara on je video da mi ispada vilica iz zgloba i dao mi je terapiju ARTROMED i MYDOCALM pa po ovom opisu tegoba bih vas molio dal je dobra terapija-i samo da dodam kod lekara sam bio pre godinu dana i popio po jednu tablu tih tableta i prestao je bol ,al se sad ponovo vratili isti simptomi.
Re: bol u vilici
Тја. Дао ти је антиреуматик и антиспазматик. Како ће то да ти помогне ако ти вилица испада из зглоба - немам појма.
За регенерацију ткива, ако има шта да се регенерише, помогло би јако стално магнетно поље. Једино немам идеју како да учврстиш магнет за вилицу и тако га носиш бар 10 сати дневно. Писао сам о утицају сталног магнетног поља на мом сајту (адреса у профилу).
За регенерацију ткива, ако има шта да се регенерише, помогло би јако стално магнетно поље. Једино немам идеју како да учврстиш магнет за вилицу и тако га носиш бар 10 сати дневно. Писао сам о утицају сталног магнетног поља на мом сајту (адреса у профилу).
-
- Novi član
Pa u pravu ste veliki je problem kako da se regenerise tkivo u vilicnom zglobu jer nikako ne mogu da fiksiram vilicu,a i dalje se javlja bollll
Онда једино да набавиш један магнет облика диска и некако га залепиш на проблематично место. Могао би да га носиш док си код куће и док спаваш.
Да ли је проблем са обе стране вилице?
Да ли је проблем са обе стране вилице?
-
- Novi član
Bol se javlja samo u jednoj-tj levoj vilici,ali ja u opste nemam predstavu o kojim se to magnetima radi i gde mogu daih narucim-pomoooc
Имаш на мом сајту линкове неких продаваца магнета. Потребан ти је један неодијумски никлован магнет, аксијално магнетисан, рецимо пречника 15mm и дебљине 3mm као овај
- http://www.magnet-shop.com/Neodymium-Ma ... :1290.html
или можда овај позлаћени
- http://www.magnet-shop.com/Neodymium-Ma ... ::125.html
Можеш да узмеш и више комада јер је цена занемарљива а можеш да их качиш на колена, лактове, крста итд. Права ствар! Прочитај шта сам писао о томе на мом сајту, а можеш да потражиш по интернету и књигама још веома корисних информација.
- http://www.magnet-shop.com/Neodymium-Ma ... :1290.html
или можда овај позлаћени
- http://www.magnet-shop.com/Neodymium-Ma ... ::125.html
Можеш да узмеш и више комада јер је цена занемарљива а можеш да их качиш на колена, лактове, крста итд. Права ствар! Прочитај шта сам писао о томе на мом сајту, а можеш да потражиш по интернету и књигама још веома корисних информација.
-
- Novi član
Video sam vas sajt ok je ima tu dosta pametnog i poucnog da se nauci-naravno ko to zeli-samo me zanima mogu li se naci ovi magneti u SRBIJI pzzz
Могу да се купе. Имаш два линка према две фирме за које знам да продају магнете под Линкови, Здравље, Превентива и лечење. Најбоље ћеш проћи ако имаш некога да ти преко фирме плати и купи магнете преко фирме "Гаус" (Магнети 1).
-
- Novi član
pzz Trazio sam po netu i ne nadjoh nikog da prodaje magnete,pa se setih one narodne ko pita taj ne skita-pa vas jos jednom molim ako mozete da mi posaljete link prodavca u Srbiji.Vec postadoh dosadan ali sta cu kad covek ima problem hvata se za slamku.
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
promeni hirurga, umesto kupovine magneta zakazi pregled na VMA pa neka te pregleda neko ko je strucniji od tog tvog maksilofacijalnog lekara i neka da ocenu sta dalje raditi...
Ја објасних где да нађеш линкове према две фирме у Србији које праве и продају магнете. Није сигурно да овде поставим директан линк јер се никад не зна када ће се нешто прогласити рекламом па ће линк да нестане. Дакле, одеш на мој сајт чија је адреса и у мом профилу: њњњ.аца.рс. Ни њега не могу да куцам латиницом јер је проглашен рекламом. Онда одеш на дугме Линкови, па на дугме Здравље, и у групи линкова Превентива и лечење имаш два линка: Магнети 1 и Магнети 2.
Ево је сликица:

Ево је сликица:

-
- Novi član
konacno se razumesmo,ja sam bio na stranici zdravlje i magneti ,ali na brzaka sam pogledo ,evo sad detaljnije sam pregledao stranice pozz
-
- Novi član
u velikoj sam dilemi,al cu jos jednom da odem kod maksilofacialnog lekara i to na VMA pa cu videti njegovu dijagnozu i posle cu videti sta dalje!!!!!!!!!!!!!
Јави ми се преко емаила који дан раније пре доласка у ВМА.
-
- Novi član
ok,kad se budem resio da idem na VMA cucemo se