Bol u vilici
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 10, 2016 8:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bol u vilici
Imam 20 god. Imam kocenje donjeg dela vilice od 29 novembra. Taj dan sam setao bulevarom bez kapuljace( a imam kratku kosu) nekih 40 min. I izduvao me je vetar. Nakon 5-6 sati je pocelo jako kocenje i mali bol u vilici. Posle 3 dana sam ostisao u ambulantu i poslali su me sa opsteg kod stomatologa. Rekao mi je da su u pitanju misici i da ne naprezem vilicu i da ne otvaram jako dok jedem i sl. Takodje je rekao da ce proci za 2-3 dana. Evo do sad me koci konstanto, ranije malo levi deo donje vilice, sad desni. U zadnja 2-3 dana, kad jace otvorim vilicu nesto mi skljocne u donjem desnom delu. Nadam se da sam vam dovoljno pojasnio situaciju. Nadam se brzom odgovoru. Hvala unapred!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Bol u vilici
Мораш да грејеш вилицу и лице електричним јастучетом или на неки други ефикасан начин. Почељно је и да пијеш већу количину витамина Б6.
E baš sam juče bio kod maksilofacijalnog hirurga zbog sličnog problema,konstatovao je da mi donja veštačka proteza (kutnjaci) koju imam, istrošena i i da je to glavni problem, iako sam ja njemu objasnio da me boli i glava i uši i vrat ito pre toga što me vilični zglob počeo boleti, i takođe savetovao da grejem iako mi je kao upaljen vilični zglob....VEĆINOM SAVETUJU DA SE UPALA NE GREJE??? Dao mi da pijem desetak dana protiv bolova i da što manje opterećujem zglob.Kaže da je to uzrok ostalim bolovima
Bio sam ja i kod zubara i fizijatra (on predlaže fizikalnu terapiju i kaže da je to uzrok)
BUDI PAMETAN SAD??
Mene je sve ovo uhvatilo nakon stomačnog virusa..koji me baš namučio..
Pijem sada za opuštanje bromazepam i protiv bolova ipobrufen-ili tako nekako (u kesicama).
Ako je neko imao slično iskustvo voleo bih da napiše.
Da napomenem, jedna komšinica imala slične bolove i išla kod zubara a on joj primetio beo jezik-i zaključio da je kandida-i stvarno, pije neke lekove i drži dijetu i bolje joj je, ja sam obratio na to pažnju al ne ukazuje na kandidu.
Pozdrav svima i srećno
Bio sam ja i kod zubara i fizijatra (on predlaže fizikalnu terapiju i kaže da je to uzrok)
BUDI PAMETAN SAD??
Mene je sve ovo uhvatilo nakon stomačnog virusa..koji me baš namučio..
Pijem sada za opuštanje bromazepam i protiv bolova ipobrufen-ili tako nekako (u kesicama).
Ako je neko imao slično iskustvo voleo bih da napiše.
Da napomenem, jedna komšinica imala slične bolove i išla kod zubara a on joj primetio beo jezik-i zaključio da je kandida-i stvarno, pije neke lekove i drži dijetu i bolje joj je, ja sam obratio na to pažnju al ne ukazuje na kandidu.
Pozdrav svima i srećno
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Инфективна упала не треба да се греје али упала узрокавана претераним хлађењем мора да се греје.
-
- Novi član
Hvala na savetima,samo se plasim da nije faza pred slog.
Evo me ovako rano, meni nije prijalo grejanje a ne znam kakva je bila upala, juče sam namazao TEDONALOM 2 puta i hvala bogu 80% bola me prošlo.
HVALA TEDONALU!!!!!!!!
HVALA TEDONALU!!!!!!!!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Buba345, колико ми је познато када је срце проблем онда вилица и зуби могу да трну.
Васо, нормално је да Тедонал помогне када је намењен против болова. Да ли ти је решио проблем, видећеш.
Васо, нормално је да Тедонал помогне када је намењен против болова. Да ли ти је решио проблем, видећеш.
-
- Novi član
aaaca, moguce, inace imam srcanu aritmiju
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Аритмију ћеш највероватније решити са 400mg квалитетног магнезијума дневно, на пример Nowfodds: http://*/index.html?stranica=s ... reskakanjeBuba345 napisao:aaaca, moguce, inace imam srcanu aritmiju
evo jos uvek nije prosla upala vilicnog zgloba, boli kad zvacem i ne mogu da zinem dovoljno a ostalo prilicno dobro, mada me nocu boli kad se pomeram, bol u vratu me probudi,
snimak vratnog dela kicme sam dobio i ocitan ali ne razumem te izraze--lici mi na okostavanje, moram kod doktora da vidi sta je.
Leukociti su mi malo povecani 11,7
a sedeimentacija 25
ostalo je ok
moj doktor radi tek posle Nove godine, pa ne znam da li da cekam ili idem kod drugog, a znate kako to ide onda--TESKOOOO
snimak vratnog dela kicme sam dobio i ocitan ali ne razumem te izraze--lici mi na okostavanje, moram kod doktora da vidi sta je.
Leukociti su mi malo povecani 11,7
a sedeimentacija 25
ostalo je ok
moj doktor radi tek posle Nove godine, pa ne znam da li da cekam ili idem kod drugog, a znate kako to ide onda--TESKOOOO
Buba345 napisao:Imam 20 god. Imam kocenje donjeg dela vilice od 29 novembra. Taj dan sam setao bulevarom bez kapuljace!
batice batali ekstazi i nece ti se kociti vilica
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Васо, имаш неку инфекцију. Треба то да решаваш. Да није зуб?