Hvala unapred
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
meni se upravo isto to desavalo, s tim sto se desilo par puta i van orgazma...ginekoloski sve je bilo ok,ali sam imala neku urinarnu infekciju, pa doktor kaze zbog toga se to javilo...recimo da opisem taj bol kao ubod iglom, koji traje par sekundi i posle nistaMina N. napisao:Hvala Vam, Donka na odgovoru, ali i predlogu da posaljem pitanje Stetoskop sajtu. Uradila sam to, i sad cekam i njihovo misljenje.
Bol nije bas samo oko klitorisa lokalizovan, nego ide na gore, vertikalno, nekih 3-4 cm, u visini jajnika, ali njih ne osecam, vec taj neki grc, bol, na sredini. I definitivno ga osecam i povremeno u toku dana, ali slabije. Na stranim (americkim, engleskim) sajtovima sam nasla dosta ljudi koji se zale na isti simptom, ali me je obeshrabrilo to sto ljudi spominju da su im lekari sve i svasta tamo radili i preporucivali, pritom se cudeci sta bi to moglo biti, ali bol posle intervencija nije prestajao. Spominje se ''endometriosis'' kao problem koji su oni dijagnostifikovali, kao i ciste.
Uh, ne znam ni da li je dobro da sve to citam, poprilicno deprimirajuce deluje...
Uradicu analize koje ste mi preporucili, i hvala Vam puno.