Pozdrav svima
Imam 16 godina i pre tačno dve nedelje povredio sam tetivu kod lakta . Bol se nalazi sa unutrašnje strane lakta i zahvata deo tricepsa i podlaktice. Do povrede je došlo u toku treninga (sklekovi, zgibovi...). Prva greška je bila što se nisam zagrejao, a druga što sam preterao. Nisam išao kod lekara i ne nameravam da idem još neki dan. Bol nije jaka, naime vrlo slaba, ali kada malo napregnem ruku ili se na nju naslonim malo jače boli, ali ništa preterano, vrlo vrlo malo. Koristim
Fastum Gel već 5 dana, ali bol je i dalje tu (malo boli). E sad moje pitanje je za koliko dana će proći bol potpuno?
Bol tetive kod lakta - treba mi pomoć
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol tetive kod lakta - treba mi pomoć
Пратећи само овај форум долазим до закључка да ви клинци мислите да је живот исто као рачунар. Кликћеш где стигнеш а када ти се не свиди докле си стигао, само форматишеш хард диск и све испочетка. То је неке скупо коштало.
Не разумем о каквом тренингу говориш када се ниси ни загрејао ни истегао? Па то је предуслов тренинга. То не може да се прескаче. Ако прескочиш онда то није тренинг него зајебанција.
Повреде тетива и лигамената се веома споро санирају тако да ти може бити потребно и пола године. Наравно то зависи и од твог понашања у том периоду. Имам друга који није могао да чега да му се опораве лигаменти стопала после истегнућа и ено га цео живот има проблема - већ више од 30 година.
Не разумем о каквом тренингу говориш када се ниси ни загрејао ни истегао? Па то је предуслов тренинга. То не може да се прескаче. Ако прескочиш онда то није тренинг него зајебанција.
Повреде тетива и лигамената се веома споро санирају тако да ти може бити потребно и пола године. Наравно то зависи и од твог понашања у том периоду. Имам друга који није могао да чега да му се опораве лигаменти стопала после истегнућа и ено га цео живот има проблема - већ више од 30 година.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 27, 2017 11:54 am
Tražio sam stručan odgovor...
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 27, 2017 11:54 am
Što se tiče odgovora, hvala u svakom slučaju. Inače ne shvatam zašto taj drzak odgovor (u uvodu). Bavim se street workoutom duže vreme, i ponekad kad zakasnim na trening dođem i samo odradim trening bez zagrevanja. Tražio sam stručan odgovor, a dobio odgovor za nagađanje (da ne kažem amaterski). Moja greška što pokušavam biti kulturan kada drugi nisu prema meni. Inače ovaj klinac ti više neće postavljati pitanja, a ti se zapitaj malo šta tražiš na forumu, ako ćeš druge vređati.
S poštovanjem.
S poštovanjem.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Мој одговор је овакав или онакав али твој поступак је веома глуп.
Твоја површност је нарочито упитна јер се бавиш спортом дуже време а правиш такве недопустиве грешке. Тако ћеш се једног дана гадно повредити. Мисли мало о томе а не о мом начину изражавања.
А стручан одговор тражи од лекара у болницама а не на форуму где су сви "лекари" анонимни.
Не брини, означићу те за игнорисање текстова тако да их више нећу видети.
Поздрав и теби.
Твоја површност је нарочито упитна јер се бавиш спортом дуже време а правиш такве недопустиве грешке. Тако ћеш се једног дана гадно повредити. Мисли мало о томе а не о мом начину изражавања.
А стручан одговор тражи од лекара у болницама а не на форуму где су сви "лекари" анонимни.
Не брини, означићу те за игнорисање текстова тако да их више нећу видети.
Поздрав и теби.