Vec duze vrijeme me zna zignuti ispod lijevih rebara,i bol sara po stomaku. Cesto znam osjecati bol slijeve strane bas u struku i vise prema ledjima i bol ide kroz stomak skroz nisko. Slicna bol zna biti i sa desne strane, ali rjedje. Skroz nisko u stomaku znam osjecati ,nemogu reci da je klasicna bol vec vise nelagoda. Negdje u januaru sam bila na testu heliko bakterije i bio je pozitivan,iza terapije sam radila UZ abdomena (pocetkom aprila)
i nalaz je izgledao ovako Jetra ok, zuc ok ,pankreas nesto svjetliji bez fokalnih lezija u parenhimu. U lijevom bubregu sitna multipla kalkuloza 0.4 cm , exsac. hronicnih upalnih promjena. Nema zastoja niti cisticnih lezija. Mokracni mjehur zadebljan po upalnom tipu. Pila sam RENOSEPT 2X 400 mg 10 dana i cini mi se da su se te tegobe bile smanjile te da bi sada ponovo krenule.
Juce sam radila opet UZ i na tom nalazu je sve uredu. Molim Vase misljenje
Hvala
Bol
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Kakva je stolica? Bol koji imate mogao bi da bude poreklom i od sindroma lienalne fleksure, poremecaja motiliteta (pokretljivosti) debelog creva na delu kod slezine, gde iz horizontalnog polozaja debelo crevo silazi u nishodni, vertikalni polozaj. Ta krivina ume ponekad da bude mesto pojacanih grceva, koji se potom sire.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.