Imam neki problem sa stopalom, pa sam odlucio da se registrujem ovde jer mozda neko moze da mi kaze sta da ocekujem kad budem isao kod doktora.
Ne mogu lepo da se oslonim na levu nogu zbog bola u stopalu.Bol je neki ostar kao da imam ekser ispod, ne znam kako drugacije da objasnim.Da ne bih sad objasnjavao uzeo sam sliku sa interneta i obelezio deo gde me boli.

Pocelo je da me boli pre 5 dana.Mislio sam da je neko istegnuce(sto mozda i jeste , ne znam stvarno zato sam i dosao ovde da pitam

Danas me je bolelo najjace do sad i kad sam se vracao iz grada morao sam 4 puta da stajem na pola minuta da odmorim nogu malo, pa da nastavim.
Verovatno je uzrok problema to sto sam u utorak isao na trcanje u toku dana, a uvece na trening(futsal treniram), ali ja tad nisam nista osetio.Lako sam istrcao i na treningu a i na tom solo trcanju u toku dana.Negde od srede sam poceo da osecam bolove.
Mislim siguran sam da je glupo da pitam sad preko foruma za neke dijagnoze, ali eto cisto me zanima sta bi moglo da bude?