Bol u stomaku
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Bol u stomaku
Pre nekoliko dana dobio sam bolove u stomaku, u donjem levom uglu stomaka, to nisu tako jaki bolovi, ali traju vec skoro nedelju dana, pa sam se zapitao sta bi moglo da bude. Sto se tice ostalih simptoma nemam ih, znaci imam apetit, stolica mi je normalna (ja od malena imam problem sa cestim obavljanjem velike nuzde), nisam malaksao , nemam temperaturu, mucninu nista. Sto se tice mene, gojazan sam. Inace pre nekoliko nedelja imao sam stomacni virus. I jos mogu reci da me je prekjuce kad sam duze trpeo da ne mokrim, prilikom mokrenja zaboleo deo tela koji obuhvata desni ugao stomaka, pa sve do ledja (otprilike bubrega). Sta bi to moglo bitit?????? PS. Mnogi mi govore da sam mozda dobio i cir zbog mojih preteranih stresova
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol u stomaku
Чир не боли тако ниско и бол се обично јавља приликом јела.
Помислио сам да си добио неки проблем са дебелим цревом, неку упалу. Међутим, када сам прочитао да су се болови преместили приликом пражњења препуне бешике, мало сам се поколебао.
Не знам да ли то може да буде због упале цревуљка. Можда да одеш до лекара да ти испипа стомак.
Оно што ти сигурно неће шкодити је да почнеш да пијеш неки добар пробиотик, да би средио стање у дебелом цреву. Пиј га искључиво на празан стомак, бар пола сата пре јела.
Помислио сам да си добио неки проблем са дебелим цревом, неку упалу. Међутим, када сам прочитао да су се болови преместили приликом пражњења препуне бешике, мало сам се поколебао.
Не знам да ли то може да буде због упале цревуљка. Можда да одеш до лекара да ти испипа стомак.
Оно што ти сигурно неће шкодити је да почнеш да пијеш неки добар пробиотик, да би средио стање у дебелом цреву. Пиј га искључиво на празан стомак, бар пола сата пре јела.