Ovo je stvar koja mi se jako cesto desava, mozda treba da kazem prehlada. Recimo dovoljno je da se malo prosetam bos po hladnom podu, da se okupam u bazenu kada nije najtopliji dan, da mi padne cebe dok spavam, oznojim se zakaci me promaja, i eto ga prepoznatljivi bol u stomaku. Nekada i dijareja.
Ovaj problem postaje vrlo iritantan jer se ovo vec isuvise cesto desava recimo 2-3 mesecno. Svaki put to resavam tako sto pijem velike koicine caja, utoplim se jorganom, i spavam sa carapama.
Problem je jer mi ovo totalno srozava kvalitet zivota i mogucnost da radim sve sto i moji vrsnjaci. Musko sam i imam 23 godine. Ova stvar je karakteristicna za jos neke clanove moje porodice, i starsno me nervira. Recimo zove me devojka treba da se nadjemo, i ziv blam me vise da pricam lezim u krevetu, pijem caj boli me stomak, a leto.
Mislim da sam sada vec preosetljiv, ali mi nije jasno sta mene tacno boli i zasto. Dakle problem nastaje nahladjivanjem, a najgore je sto je leti najucestaliji. Svaki savet bi mi pogao. Da li mozda treba da jurim gastrologa ili urologa ne znam, ali znam da moram ovome stati u kraj.
Pozdrav!
Bol u stomaku
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99