Ja se unapred izvinjavam na duzini posta, al' kad sam recit i detaljan

Ovako stoje stvari. Nocas sam se probudio sa cudnim bolom u predelu izmedju pubicne i stomaka (Mada vise vuce na dole, gore nista)
Bol nije inzezivan vec postoji samo kad napregnem donji frbusni zid ili ukoliko jako pritisnem prstima. I boli iskljucivo po sredini.
E aad ima par stvati u koje sumnjam da su dovele do toga. Zaspao sam u nekom sorcu koji ima poprilicno jak lastis i tacno je tu lastis bio pozicioniran. Dalje, inace sam nekad davno bio aktivan sportista, mada u poslednjih desetak godina sve to je otislo u gojenje, tj. Treniram samo daljinac. Ovo kazem zbog toga sto sam juce po pedometru ubio douplo od onoga sto mi je prosek (Racunam mozda je neka upala)
I kao poslednja stvar. Istusirao sam se i nekako naivno stao na led ledene plocice u kuhinji da kuvam kafu i spremam veceru (Kazem kao vremenski orientir, ne vise od 5 min)
E sad, ko je imao zivaca da procita ovo epsko pitanje (Epsko po duzini, ne po sadrzaju) neka mi odgovori jer mi je pomalo frka, a i mnogo me nervira kad me nesto boli a ne znam zbog cega

Hvala Vam ljudi svima unapres na odgovorima.
Pozdrav!