BOL U PREPONI

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
lakiman57
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 29, 2012 12:04 pm

BOL U PREPONI

Post od lakiman57 »

Kao prvo pozdrav svima ja sam nov ovde, 96 sam godiste i prvi sam razred srednje skole i treniram fudbal vec 5,6 godina i ranije nisam imao nikakve problema se povredama no eto letos u avgustu prvi put je pocela da me boli prepona ali to je proslo posel 3,4 dana bio visok negde oko 168cm i radio sam redovno vezbe snage trbusnjake,sklekovi,zgibove.I kako su prolazili meseci tako stigoh i do aprila kada mi je poceo drugi deo sezone , trbusnjake nisam radio jedno 2,3 meseca pauziro sam i posle prve utakmice poceo je bol u preponi ja tacno taj bol nemogu da opistem gde me boli ali boli me npr kad diram loptu kad napravim neki nagli pokret i trenutno sam kuci i mirujem dok sam igro utakmicu ja nisam napravio nikakv nagli pokret da je posle tog pokreta odmah pocelo da me boli nego jednostavno od jednom kad se zavrsila utakmica pocelo da me boli i evo vec 6,7 dana me boli noga nije kao pre ali me boli jos uvek osecam blag bol i nikako da prestane, cito sam negde da prilikom brzok rasta misici nemogu da sustignu rast i da dolazi do povreda i evo u avgustu kada sam bio na sistemacom sam bio 168cm a sada sam 178cm 10 cm za nekih7,8 meseci i nadam se da cu da porastem makar do 190 ili 185 posto mi je otac visok 191 , a majka 168.I sad jedno pitanje dali neko zna koje vezve da radim za jacanje misica na preponama i dali da kupim steznik za utakmice kad igram dali ce to imalo da mi pomogne i dali ima nesto da kupim da mazem da me prestane sto pre, i evo sad svako vece sam ponovo poceo da radim trbusnjake kao i pre po 200,300 pa cu polako da povecavam???
Odgovori