Pozdrav ! Osjecam bolove u predjelu stomaka i nisam siguran koji je organ u pitanju ali sumljam na mokraćne kanale.Ranije sam imao problema sa upalom bubrega i infekciom mokracnih kanala i to me je prošlo,međutim kad god bi bio izložen hladnoći osjetio bi bolove u bubrezima .Sada imam bolove u predjelu stomaka koje bih opisao kao podbačanje i probadanje takodje to se javi i kod bubrega.Skoro sam tokom mokrenja imao jako peckanje
ali to mi se desilo 1-2 puta nije bilo često.Da li je to možda nekakva upala ili možda kamen?
Slika bolnog područja: http://prntscr.com/bwlh7j (otprilike)
Pošto je upitanju bol u stomaku da li bi to mogao biti neki drugi organ kao npr. debelo crijevo ili nešto slično !?
-Izvinjavam se ako vam je moj opis malo nejasan...
Bol u predjelu stomaka
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol u predjelu stomaka
То је вероватно дебело црево. А пецкање приликом мокрења указује на уринарну инфекцију.
[quote="aaaca"]То је вероватно дебело црево. А пецкање приликом мокрења указује на уринарну инфекциј
Da li možda znaš koji je potencijalni uzrok ?
Da li možda znaš koji je potencijalni uzrok ?
Potreban ti je pregled, otidji kod lekara.
U svakom slucaju, s obzirom da na simptome koje opisujes i na to da si imao i ranije urinarnu infekciju neophodno je da uradis pregled urina i urinokulturu.
U svakom slucaju, s obzirom da na simptome koje opisujes i na to da si imao i ranije urinarnu infekciju neophodno je da uradis pregled urina i urinokulturu.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Узрок проблема са дебелим цревом? Па углавном неправилна исхрана и лош начин живота.