Bol u predelu sredine grudne kosti

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
IvanSBC
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 10, 2013 7:01 pm

Bol u predelu sredine grudne kosti

Post od IvanSBC »

Pozdrav svima novi sam ovde.

Pre par dana sam isao u Italiju i dok sam bio u autobusu i kao sam hteo preko sedista da preskocim on me "budala" zgnjeci za sediste sada cu to slikovito ostaviti u paintu bice malo ruzne ali razumece se.(ovo ljubicasto je sediste) a ovo sto sam oznacio izmedju ovih zelenih crta sam kao skicirao grudni kos i ovde gde sam narctao krug u tom delu me je zabolelo.Slika

Kada sam prelazio on je kao u sali me sa 2 ruke zgnjecio za sediste sve snage sa 2 ruke a grudni kos je bio pri vrhu sedista i bas me je ono zabolelo. Bolelo je tako jako 30 sec i onda je se smanjivao bol.

Ono tamo sam osecao prvo i kad potrcim brzo malo da boli u tom delu,ali sada je to proslo i ok je za trcanje. Normalno disem i ne boli me ovako. Samo kada npr. hocu da uradim trbusnjak osetim da me boli i kad ono duboko udahnem najjace osetim malo u tom delu. I da jos jedna stvar npr kad hocu da kinem/iskasljem se ono da krene i odjednom se zaustavi. Sad nzm da li je tu nesto nagnjeceno i sta je problem da li je grudna kost misic taj ispod ili nes drugo http://www.google.rs/search?q=grudna+ko ... bosancionl znaci osetim ovde u sredini gde je ovaj 2 kruzic(ima ih 4)

Sad nzm da li je to nesto ozbiljno posto me ne boli ovako i obicno disem. i kad trcim ne boli.

Ali eto kad npr ustanem naglo ili hocu trbusnjake da radim boli.

Kad najjace ono udahnem malo osetim tu.

Kad hocu to da kinem/kasljem kao da prekine nesto tu.

i kad malo jace pipnem malo osetim tu.

E da i kad ono namerno hocu da kaslljem ne boli tj mozda malo ali neosetno.

Eto ako moze odg. bio bih mnogo zahvalan inace imam 14,5 godina i malo mi je slabiji taj deo.

P.S. trazio sam po forumu ali nije kao 1 ni jedan primer.
IvanSBC
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 10, 2013 7:01 pm

Re: Bol u predelu sredine grudne kosti

Post od IvanSBC »

Izvinjavam se za double post,ali nece edit.

Da dodam nzm sad da li je grudna kost taj misic ispod ili nes drugo.
Odgovori