Bol u predelu kuka
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Bol u predelu kuka
Ovako, imam bol u predelu levog kuka koji traje evo već više od dva meseca. Bol se kreće pozadi ali sve u svemu tu je negde. Najviše me boli kada sedim. Boli kao kad neko sedi na meni i jako je mučno. E sad, trčim aktivno već dva meseca i ne znam da li je možda povezano sa time. U toku trčanja ništa me ne boli, takodje kada hodam ili stojim sve je ok. Kada sedim e tu nastaje problem. Nisam još uvek išla kod lekara jer sve mislim to je slabina, sigurno me od trčanja boli i prestaće medjutim to se ne dešava. Ne znam da li je to u pitanju i da li treba da prestanem sa aktivnošću neko vreme
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol u predelu kuka
Колико си висока, тешка и колико имаш година?
24 god, 170/74aaaca napisao:Колико си висока, тешка и колико имаш година?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Онда скоро сигурно није у питању проблем са хрскавицом кука већ си вероватно истегла неку тетиву или можда добилу упалу неког везивног ткива.
Одмах да знаш да се то веома споро лечи, а ако наиђеш на лошег лекара и/или физиотерапеута неће се никад излечити.
Треба да користиш јаке сталне магнете и да ти неко покаже адекватне физикалне вежбе.
У принципу опипавањем може да се установи о чему се ради.
Одмах да знаш да се то веома споро лечи, а ако наиђеш на лошег лекара и/или физиотерапеута неће се никад излечити.
Треба да користиш јаке сталне магнете и да ти неко покаже адекватне физикалне вежбе.
У принципу опипавањем може да се установи о чему се ради.