Bol u potiljku

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
akisa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 01, 2013 3:20 pm

Bol u potiljku

Post od akisa »

Vec skoro dve nedelje imam neku tenziju u potiljku sa leve strane. Koliko sam shvatio do sada to spada u tenzione glavobolje. Na toj strani imam malo otecene limfne cvorove cinimi se, tj one kvrgice. Imam 26 godina i nikad nisam imao nesto slicno. Mislim imao sam one klasicne glavobolje po nekad, kad me produva vetar ili od gledanja u monitor, ali to sve prodje posle par sati odmora. Medjutim ovo sada je konstantno vec 15ak dana, s tim da mi je ujutru bolje a tokom dana i uvece pojacava se ta tenzija. Kad legem onda mi je lakse i skoro da ne primecujem, medjutim kad ustanem i krenem da radim nesto krece taj neki pritisak, kao da je losa cirkulacija ili tako nesto. Takodje po nekad ta tenzija mi se spusti kroz vrat i osecam je u levoj ruci i levoj nozi, s tim da na desnoj strani tela nemam nikakve tegobe. Da li je moguce da imam neku upalu nerva mozda? Nikad nisam imao probleme sa vratom, povrede ili bolove uopste. Imam zakazan pregled na wma za nekoliko dana, pa rekoh ako je neko imao slicno iskustvo ili zna nesto o ovom tipu glavobolje znacilo bi mi.
Pozdrav
Odgovori