Bol u plućima i krv u ispljuvku

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
tdis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 20, 2011 7:42 pm

Bol u plućima i krv u ispljuvku

Post od tdis »

Pre 2 meseca su počela da me bole pluća (levi grudni koš). Bio sam u hali za skladištenje na promaji i od tada su počeli bolovi. Sada ti bolovi variraju. Desi se da nestanu na par dana kada se pazim i dobro oblačim, a kada spavam otkriven i izlažem se promaji bol se poveća, i tako već 2 meseca. Bol uopšte nije jak, već 2 meseca osećcam kao da se nešto dešava unutra. E sad, dešava se ponekad da kada namerno jako kašljem u ispljuvku mogu videti krv u obliku trake. Mala količina, ali veoma zabrinjavajuće. Dešava se da nekoliko dana ne mogu da vidim krv, koliko god kašljao, a dešava se ujutro da je ispljuvak žućkaste boje i ponekad mala grudvica krvi.
Još nisam išao kod doktora jer sam mislio da će proći, ali sam se sada već zabrinuo. U suštini, bol se od te promaje smanjuje, ali sporo sa navratima. Hteo bih da mi prvo vi kažete šta može biti, pa da idem kod doktora. Osećam sasvim normalno. Nisam izmoren, ne kašljem, lepo dišem, nemam temperaturu, ne boli me glava, nisam smršao... Znači osećam se potpuno normalno, kao i pre 2 meseca. Hvala
Odgovori