Bol pitanje/savet
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Bol pitanje/savet
Aktivno se bavim sportom idem u teretanu vec nekoliko meseci, isao sam i pre ali sam pravio pauzu 3 meseca, igram basket, i treniram odraz (pricam kojim se aktivnostima sve bavim, mozda uticu) ovo treniranje odraza, radim program za koje je potrebno podizanje tegova i te stvari, imam jos 3 nedelje do zavrsetka.... do sinoc nisam osecao nikakav bol u gudima kad me je pocelo malo da sece ili kako vec (ne znam da objasnim vrstu bola dal je iznutra ili je samo misic), jel to normalna reakcija ili sta vec? (pre nisam imao ovih bolova, sem onog kad sedite u nezgodnom polozaju pa onda nemozete da se pomerite, znate na sta mislim, trenutno me ne boli, samo nekad na trenutak secne malo)

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
moguce je da samo ne odmarash mishic koliko mu je potrebno!
Tako da je konstantno pod kontrakcijom a da se bol u vidu probadanja i kao da ti se kida mishic javi kada je mishic pun mlechne kisleine koja je krajnji produkt rada mishica!
Tako da je konstantno pod kontrakcijom a da se bol u vidu probadanja i kao da ti se kida mishic javi kada je mishic pun mlechne kisleine koja je krajnji produkt rada mishica!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Najbolje ti je da odes svom lekaru i vidis sta je u pitanju..
Ti si isti slucaj ko ja! isto teretana, sportista, i isto me je tako jedne noci pocelo probadati, i to na levoj strani grudi, de je srce.. I odma sutradan sam naravno otisao kod doce pa mi je dao upute itd itd..
Svakako otidi lekaru, pa ces videti o cemu je rec, mozda je i misicnog porekla, ali za svaki slucaj proveri.. p0z
Ti si isti slucaj ko ja! isto teretana, sportista, i isto me je tako jedne noci pocelo probadati, i to na levoj strani grudi, de je srce.. I odma sutradan sam naravno otisao kod doce pa mi je dao upute itd itd..
Svakako otidi lekaru, pa ces videti o cemu je rec, mozda je i misicnog porekla, ali za svaki slucaj proveri.. p0z