bol u ocima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 09, 2011 8:55 pm
bol u ocima
pre dve i po godine imala sam problema sa ocima. pocelo je prvo da boli levo oko, pri svakom pokretu bol je bio nesnosan.posle nedelju dana pocelo je da boli desno oko a bol u levom je prestao. nisam pridavala znacaj tome i posle dva meseca smenjivanja bola sa jedno na drugo oko bol je postajao sve jaci i poceli su kapilari da pucaju.Oci su mi bile skroz krvave. javila sam se oftamologu. pregledao me je i rekao da je sa ocima sve uredu i poslao kod neurologa. on me je poslao na snimanje glave, sve je bilo uredu, pregledao me i detaljno ispitao i nije nasao nikakav problem i opet me uputio kod oftamologa. Trazila sam uput za beograd i nisam ga dobila. oftamolog, kod kog sam opet otisla rekao da uradim magnetnu rezonancu. Uradila sam i sve ok. nasla vezu na klinickom centru otisla kod neurologa, i opet nista. Otisla u privatnu ocnu kliniku, sve sto je moglo uradila sam i sve je bilo ok. Bolovi su bili nesnosni, svetlost je pocela jako da mi smeta i nisam smela napolje.pila sam brufene i kafetine, bol se malo smanjivao, i posle dejstva leka opet isto. Ceo zivot patim od migrene. ali ovko me glava nikad nije bolela. U medjuvremenu sam zatrudnela. profesorka sa klinickog je rekla da abortiram i uradim opet magnetnu, ali ovaj put da mi ubrizgaju , ne znam kako se to zove, da bi se valjda videli svi nervi. ja nisam htela da abortiram i nesto neverovatno, bol je samo odjednom i prestao kao sto je i poceo iznenada. sve ovo trajalo je oko sedam osam meseci. do danas nisam imala problema. cak sam se jos jednom porodila, i pre dve nedelje imala sam gnojnu anginu, a posle nje , pre par dana povtacala sam i imala proliv i juce , kao slag, pojavio se opet isti bol u levom oku, kapilari odmah popucali, naravno ne prestaje me, imam bebu i jos uvek dojim tako da lekove ne pijem. Ocajna sam. Majka sam troje dece, muz mi nije tu sama podizem decu i ne mogu da dozvolim sebi taj luksuz da budem bolesna, niti mogu opet kao prosli put da se setam po lekarima, zanima me samo jedno, da li mislite da bi trebala opet da uradm magnetnu i da li mozda taj bol u ocima ima veze sa nekom drugom bolescu nevezano za oci. imam 34 godine, bila sam pusac do pre godinu dana, drugih zdravstvenih problema nikad nisam imala. Unapred zahvalna!