bol u nozi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Smejalica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 25, 2014 10:03 am

bol u nozi

Post od Smejalica »

Postovani,

trebam pomoc. Imam bol u levoj nozi koji se spusta od prepone do noznih prstiju.Po nekad samo do kolena.Bol nije isuvise jak ali smeta i izaziva bol u delu ledja u zavisnosti od polozaja u kojem sedim.ukoliko sedim duze bol se po nekad pojaca ali kad ustanem i hodan ne boli me. Inace pre dve godine
ta ista noga me je bolela skoro osam meseci i morala sa d pijem lekove protiv bolova , kada bi se noga zagrejala ne bi bolelo a kada se ohladi onda dok sam ustajala osecala sam jak. Imam osecaj kao da me u duz sredine noge nesto boli i prolazi tupi bol.Takodje na toj nozi na butki imam kao neke modrine kao da us mali kapilari popucali ne znam da li to ima vecze sa tim.Sta bi to moglo da bude? Unapred zahvalna smejalica
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: bol u nozi

Post od aaaca »

Вероватно кичма или леви сакроилијачни зглоб.
Smejalica
Novi član
Novi član

Post od Smejalica »

Prvi put cujem za sakroilijacni zglob i poklapa se mislim da znam i tacno kada sam ga povredila.Simptomi i sve ukazuje na to.S tim sto radim kancelarijski posao, dosta sedim ali ne pravilno.Bila sam dosta fizicki aktivna i najedno je sve to stalo.Povremeno istezanje mi smanjuje bol tj bol se gubi nakon istezanja.A u poslednje vreme imam i nepravilno drznaje pa me ledja po malo bole.Hvala Vam puno!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

И ја сам први пут чуо за њега када ми се укљештио. То се лако намешта само треба наћи некога ко зна како.

За кичму ће ти помоћи Истеки. Погледај шта сам писао о њему на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Кичма.
Smejalica
Novi član
Novi član

Post od Smejalica »

Hvala jos jednom, vidim da cu na vasem sajtu naci dosta korisnih stvari!
Odgovori