Bol u nozi.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
DaliborWolf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 01, 2013 11:24 pm

Bol u nozi.

Post od DaliborWolf »

Imam vec 3-4 dana bol u levoj nozi u predelu butine,citao sam po raznim forumima i posumnjao sam na tromb noge neki savet nesto ?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Bol u nozi.

Post od aa_aca »

Колико имаш година, килограма, метара? Какав ти је холестерол и колико пијеш течности и коју врсту? Бавиш ли се спортом?
DaliborWolf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 01, 2013 11:24 pm

Post od DaliborWolf »

Imam 14 godina,oko 60 kilograma,1,76 [visina],pijem bar 2-3 litara tecnosti [voda,sokovi],bavim se sportom
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Шанса за тромб са твојим "параметрима" је мања од шансе за седмицу на лотоу. :D

Да ли имаш промену боје на бутини, неки оток? Да ли се бол повећава ако притиснеш бутину? Да ли те боли кост, цела бутина или само један део?
andrejica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 11:44 am

Post od andrejica »

Mazi nogu sa konjskim balzamom, ako ne prodje idi kod lekara.
lomitelj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 15, 2013 8:59 am

Post od lomitelj »

Поздрав. Претрагом по нету сам наишао на ову тему јер и ја од јутрос имам сличан бол у левој бутини. Веома је специфичан. Покушаћу да појасним. Средина бутине је у питању. Не боли док седим и мирујем али се примети благ бол приликом кретања. Помислио сам да је упала мишића јер могу да лоцирам бол отприлике са стране у мишићу који се налази на горњој страни ноге. Међутим, на притисак се бол веома појачава. Померао сам место притиска низ и уз ногу и могу да кажем да је тачка бола највећа на једном месту, готово да није већа од површине палца, док се бол смањује, и престаје, у неких десетак центиметаара уз ногу. Низ ногу, од тачке највећег бола, нема ни најмањих проблема.

Имам 36 година, 176 центиметара и око 95 килограма. Већим делом дана сам пред компјутером а у послеподневним сатима прошетам. Никада нисам имао проблема са мастима у крви нити шећером.

Унапред захвалан на одговору.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori