imam jedan veliki problem.naime,desava mi se da kad legnem uvece osetim jak bol u nozi oko kolena i ispod i ne mogu da spavam od toga.tek kad popijem nimulid malo mi prodje.isao sam
kod lekara koji me je poslao da radim krv i urin ali nista nije nadjeno,tj svi su rezultati uredni.moram da napomenem da po prirodi posla kojim se bavim moram da sedim 8 sati dnevno za racunarom. pa me zanima da li ima neke veze to sa tim.mislim,da je tromb ili tako nesto,zar se to ne bi pokazalo na krvnoj slici?
ima li neko neki predlog sta dalje da radim?
da,jos nesto,vrlo se lako umaram kad hodam ili stojim neko vreme.tada me obe noge bole.
bol u nozi!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ne bi bilo loshe da uradite kolor dopler krvnih sudova obe noge, ako vec imate bolove u obe noge! verovatno je osnovni problem na krvnim sudovima.
a bol koji opisujete moze biti od tromba, ili od ligamentne povrede, ako vas prestane od nimulida znachid a je malko povezano za reumom! mada ako je
bol koji imat eu nogama kada dugo stojite i hodate a prestane kad stanete i odmorite se lichi na claudicatio intermitens, jedan od sigurnih znaka arterioskleroze, zato ne bi bilo loshe da uradite color dopler krvnih sudova!
a bol koji opisujete moze biti od tromba, ili od ligamentne povrede, ako vas prestane od nimulida znachid a je malko povezano za reumom! mada ako je
bol koji imat eu nogama kada dugo stojite i hodate a prestane kad stanete i odmorite se lichi na claudicatio intermitens, jedan od sigurnih znaka arterioskleroze, zato ne bi bilo loshe da uradite color dopler krvnih sudova!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.