Bol u nogama
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 12, 2015 2:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bol u nogama
Prije par mjeseca pocela je bol u kolenima, to je bila blaga bol, kojim danom je bivalo sve gore, Sada me svakog dana uzasno bole. Lezim cjeli dan, bole. Kad savijam noge, cuje se puckanje u kolenima, bol se sada prosirio i na listove. Da napomenem i to da sam vegetarijanac vec 2 godine. Ponekad se desava i da mi klecnu noge, ali to je veoma retko. Molim za pomoc jer ovo postaje dosadno.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Bol u nogama
Свашта може да буде. Оно што ми прво пада на памет је неодговарајућа обућа или лајмска болест.
-
- Novi član
Ne vjerujem da je Lajmska bolest, jer su kod te bolesti, malo drugaciji simptomi.
Da li to sto sam vegetarijanac ne utice na te bolesti, npr da mi nedostaje neki vitamin, i pak mozda neki vitamin imam previse?
Da li to sto sam vegetarijanac ne utice na te bolesti, npr da mi nedostaje neki vitamin, i pak mozda neki vitamin imam previse?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Симптоми су управо такви, а лако се проверава. Ако те је некада ујео крпељ...
Сва храна мора да се једе али је од пресудног значаја да у њој не буде хемикалија. Овако може свашта да ти недостаје, првенствено протеини, албумини.
Данашње измишљотине нису без разлога настале. Поента је замајавати и слуђивати народ како не би сазнао шта је најбоље. Осврни се у историју па погледај како су се твоји преци хранили.
Ено јуче чујем за неки чаробни мед из ваљда Новог Зеланда. Нема шта не лечи а нарочито хелико бактерију. Ма није ваљда! Цена му је неких тричавих 30 евра за педесетак грама. Какав безобразлук. Чисто онако да споменем.
Сва храна мора да се једе али је од пресудног значаја да у њој не буде хемикалија. Овако може свашта да ти недостаје, првенствено протеини, албумини.
Данашње измишљотине нису без разлога настале. Поента је замајавати и слуђивати народ како не би сазнао шта је најбоље. Осврни се у историју па погледај како су се твоји преци хранили.
Ено јуче чујем за неки чаробни мед из ваљда Новог Зеланда. Нема шта не лечи а нарочито хелико бактерију. Ма није ваљда! Цена му је неких тричавих 30 евра за педесетак грама. Какав безобразлук. Чисто онако да споменем.
-
- Novi član
Ujeo me je pre par godina. Ali nije bilo crvenila, bio sam tada kod lekara. Jaja i mleko koristim svakog dana. Tako da proteine imam, to mi je i moj lekar naglasio da moram konzumirati. Tako da proteini nisu problem.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Иди провери лајмску болест. Нема везе што није било црвенила.
Каква ти је ситуација са обућом? Има ли бол везе са ходањем?
Каква ти је ситуација са обућом? Има ли бол везе са ходањем?
-
- Novi član
Ne, hodao ne hodao bole. Ali evo bolovi se vise ne javljaju svakodnevno. Sve je redje i redje. Nadam se da ce potpuno prestati.