Bol u lijevom mokracnom kanalu u 7.mj trudnoce

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
sandrambn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 09, 2015 8:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u lijevom mokracnom kanalu u 7.mj trudnoce

Post od sandrambn »

Molim Vas ako neko moze da me posavjetuje. Imam vec drugi dan bol u lijevom kanalu koji se manifestuje do rebarnog luka,od ginekologa sam dobila Monural prasak koji sam popila prije dvije noci ali bol je i dalje prisutna, nemam temperaturu sem ucestalo mokrenje bez peckanja,nalaz urina prije 5 dana je bio sledeci.bistar, tamno zut,Povecan aceton 1+, urobilinogen 1+,eritrociti 1,leukociti 1,celije ploc.epitela 3+, sliuz poz. Bakterije 30,kristali ca+ox poz. Na osnovu toga ginekolog mi je prepisao Monural i dosta tecnost,i ujutru i uvece dijazepam 1.5 mg,ali bol koja se javila ne prestaje, imala sam prije 2 mj isto takve bolove i prisutnost bakterija lijecila sam se prirodnim lijekovima i popila monural i proslo me. Sad me strah da sta ne bude bebi iako mi dr.kaze da je moguce i da se siri materica i pritisce kanal i tako jos vise uzrokuje bolove.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol u lijevom mokracnom kanalu u 7.mj trudnoce

Post od aaaca »

Пошто имаш калцијум-оксалатне кристале то значи да се не храниш здраво и не пијеш довољно чисте воде. Такође ти прети камење ако га већ немаш.

Вероватно су ти кристали оштетили уретере или бубреге па због тога имаш онога по мокраћи а и бол се због тога јавља.
Odgovori