Bol u levom delu grudnog kosa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
mare14285
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2012 9:52 pm

Bol u levom delu grudnog kosa

Post od mare14285 »

pozdrav...
Imam problem osecam vec 2-3 meseca blagu bol u levom delu grudnog kosa(mesta su cas malo levo,malo desno gore dole)..Redovno merim pritisak i mogu vam reci da je od 100-120 gonji 60-70donji..Bio sam kod lekara radili su mi EKG i Eho srca,vadili krv , sve ostalo i rekli da nemam nikakve promene niti neke sumove na srcu.Pijem redovno magnezijum,vitamine,valerijanu...Osecam povremeno da mi srce ubrzano radi otkucaji u tom trenutku idu do 95-105odk/min.Lekari mi kazu da se ne sekiram da je sve uredu samnom a ja idalje povremeno osecam blage bolove ubrzan puls kao i nizak pritisak :evil: Kardiolog mi je rekao da mi je pritisak takav zbog moje konstitucije (imam 65 kg i poprilicno sam mrsav :D)Jedini test koji nisam radio jeste test opterecenja..Zanima me dali mi moze neko reci da li sumnja na nesto(pocinje da me bije psiha)pa malo-malo ja merim pritisak i pipam se za srce da bih osetio da li ubrzano radi ili ne..Sve ovo zvuci kao ne tako strasno ali kad krene da mi ubrzano radi srce nije sala ni malo a i uplasen sam kada mi se javi to stanje...Imam osecaj da sam gotov u tim trenucima ali nekako prodje...
fisherkrko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 17, 2012 6:11 pm

Re: Bol u levom delu grudnog kosa

Post od fisherkrko »

Meni to lici na panicni napad.Pocne sa ubrzanim disanjem i lupanjem srca,drhtavicom i imas utisak kao da ces da se srusis.To je sve na bazi psihe.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Bol u levom delu grudnog kosa

Post od vasa »

i ja mislim isto
Odgovori