Bol na levoj strani glave
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 9:20 am
Bol na levoj strani glave
Postovanje svima, nov sam ovde tako da vam se unapred izvinjavam ako pogresim nesto. Evo u cemu je problem. U poslednjih 3 nedelja javlja se neki bol na levoj strani glave, konkretno iznad uveta (ili uha) pa jos nekih 2cm unapred. Bol nije ni jak niti mi utice na svakodnevni zivot ali je tu i izaziva mi zabrinutost od tumora na mozgu. Opisao bih ga kao da sam se na tom mestu udario pa onako pomalo osecam neki protisak. Javlja se mozda na pola sata dnevno. Imam 19 godina,173cm visina,63kg tezina. Zanima me od cega to moze biti i da li imam razloga da sumljam na tumor,posto nikakve konkretne simptome nisam mogao da pronadjem na netu? Samo da napomenem da u zadnje vreme dosta konzumiram crni i zeleni caj (soljica crnog ujutru i zelenog uveze) a u toku podneva ponekada popijem i caj od zalfije. Inace ne pijem i ne usim i vodim relativno zdrav zivot. Unapred se zahvaljujem svima i izvinite ako sam nesto izostavio da kazem.
Re: Bol na levoj strani glave
Ако сам добро разумео, локација бола је негде између слепоочнице и увета? Да ли је бол површински?
Када тумор почне да боли, тада је већ касно јер је у поодмаклој фази. Зато заборави на тумор. Имаш неке информације о лечењу тумора на мом сајту (кликни на профил па ћеш видети адресу). Нисам још све завршио али ће ти послужити да те утеше и смире, ако већ желиш да паничиш (а нема разлога за панику).
Када тумор почне да боли, тада је већ касно јер је у поодмаклој фази. Зато заборави на тумор. Имаш неке информације о лечењу тумора на мом сајту (кликни на профил па ћеш видети адресу). Нисам још све завршио али ће ти послужити да те утеше и смире, ако већ желиш да паничиш (а нема разлога за панику).
-
- Novi član
Hvala na odgovoru, vec me je prosla ta panika oko toga. Bol je takodje nestao, ako se to moze i nazvati bolom, vise je bila neprijatnost. Bio sam nesto bolesljiv oko nove godine, i dalje sam ali me popusta polako, pa moguce da je to bio uzrok. Bio sam se uspanicio zato sto ovih dana na televiziji sve pustaju neke emisije o tom pa sam malo razmislio, sto se ispostavlja da nije bas najbolja ideja, i eto sumlje niotkuda. Zanimljivo je da se na internetu ne mogu naci koji su to simptomi koji se javljaju usled tumora, vec je sve napisano nekako nejasno i sa okolisanjem. A i simptomi koji su navedeni, tipa glavobolja, blagi gubitak vida, nesvestica, su takodje i neka normalna stanja koja se javljaju svakodnevno. Tako da ukoliko je nesto ozbiljnije u pitanju nadam se da cu ostetiti nesto sto ce me naterati da posetim lekara jer otici samo zbog glavobolje ili blage nesvestice bas i nije okej u ovoj sezoni raznih virusa i gripa. Hvala jos jednom na odgovoru.
-
- Novi član
Samo dapitam ovde jos nesto, da li je tacno da pacijenti sam ovim oboljenjem zive najduze 3 meseca? To je od pojave tumora ili od kada pocne krajnja faza? Ne razumem se bas u ovo p se izvinjavam ako je neko pitanje glupo. Unapred se zahvaljujem na odgovoru.
Један мој друг је умро за два месеца од галопирајућег тумора плућа. Пре тога је био потпуно здрав. Није ни пушио, ни пио, бавио се спортом. Само је један период живота био на погрешном месту. Када су ласерски штампачи коштали више од 1.000 марака, бавио се пуњењем тонер касета - наравно без заштите и тако годинама.
Други другар је пре двадесет година имао карцином дебелог црева и ево га - још је жив.
Тумор није смртоносна болест ако се правилно лечи. Ако ниси био на мом сајту скокни до њега. Ту ћеш наћи неке основне информације, а онда ћеш даље сам.
Други другар је пре двадесет година имао карцином дебелог црева и ево га - још је жив.
Тумор није смртоносна болест ако се правилно лечи. Ако ниси био на мом сајту скокни до њега. Ту ћеш наћи неке основне информације, а онда ћеш даље сам.