Bol u levoj ruci

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ikoru-san
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 20, 2016 9:07 pm

Bol u levoj ruci

Post od ikoru-san »

Pozdrav svima.
Imam užasne bolove u levoj ruci osećaj kao da gori ali to nailazi proizvoljno, nekad na pritisak, nekad kad ispružim ruku a nekad samo od sebe dok ležim, ležim uvek na desnom boku jer imam perkutanu nefrostomu, imam kifo-skoliozu, nagnječen nerv na vratu i smanjen razmak izmežu pršljena L5-s1-
Bol se aktivira i kad pritisnem na ležima koliko sam mogao da izguglujem negde od L1 do L5 pršljenja i tu me često boli pa se širi preko lopatice ispod pazuha i najčešće boli negde iznad lakta s unutrašnje strane tačnije ako se gleda s leđa i nadlanica okrenuta ka kameri to bi bio desni bočni deo nadlaktice blizu lakta tačnije iznad njega na jedno 4-5 cm. Zna da boli i rame ono tup bol ili pritisak.
Molim nekoga ko je imao iskustva sa ovakvim bolovima na ovoj lokaciji da mi se što pre javi. Hvala bogu samo da nije konsantan bol nego na iznenađenje (baš kad mi najviše treba) p.s osim tih simptoma nemam druge
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol u levoj ruci

Post od aaaca »

Нисам имао такве болове али имам другачије и то све од кичме. Мада када се редовно истежем проблеми су веома ретки.

Ако си већ напипао пршљен који прави проблем онда можеш да будеш сигуран да је кичма узрочник. Треба да порадиш на истезању целе кичме.
Odgovori