Pozdrav ...
Nov sam na forumu pa bih da postavim jedno pitanje ,imam sestru u kanadi i ima jako velike probleme sa zdravljem ..elem
Ima bolove leve ruke od ramena na dole i trni joj mali i domali prst , pri dodiru leve plecke i vrata takodje ima bol ...ruke iznad grudi kad digne bol se povecava , nema snage u rukama i kad drzi nesto u ruci duze ona utrni...sad je pocelo i levi obraz oseca kao mravi da gmizu i svrab tog dela obraza ...tacnije ispod oka taj deo ...i sve je to jos vezano za nesanicu nemoze da zaspi do sest ujutro sto joj stvara jako veliki problem na poslu ...radi kao frizer i jako je mucno to sve ...ovo vec poduze traje pa molim za savet ...posto tamo se tesko snalazi pogotovo sa doktorima ...unapred zahvalan..
jos jednom se izvinjavam nisam mogao naci adekvatan odgovor na forumu ...
Bol u levoj ruci i ramenu trnci
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol u levoj ruci i ramenu trnci
Највероватније проблем са кичмом бар у вези руке. Неспавање може да буде од хиљаду разлога, а трњење образа може и од зуба, срца, врата...
Погледај на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље шта сам писао о сличним темама: Рамена, Врат, Спавање...
Погледај на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље шта сам писао о сличним темама: Рамена, Врат, Спавање...
Puno hvala Aco prosledio sam sestri link ima dosta korisnih saveta ....
Ja bih joj preporučio nekoliko dobrih masaža, bolje je nego da pije lekove, a nesanica je možda od velike brige za zdravlje ili pak od neke druge brige. Mora naći načina da se opusti i da opusti mišiće,jer joj je posao naporan a masaža je najbolji lek za to.
SREĆNO
SREĆNO