Bol u levoj ključnoj kosti

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Aleksandra B
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2015 6:54 pm

Bol u levoj ključnoj kosti

Post od Aleksandra B »

Molila bih za mišljenje. Imam bolove u levoj ključnoj kosti, koji se javljaju iznenada i traju kratko do 30-40sekundi, ali vrlo jaki i neprijatni.
Ne znam da li ovo ima nekakve povezanosti, ali već tri meseca vodim muku sa lekarima. Imam bolove u stomaku, i sve što ukazuje na čir, uradili su mi gastroskopiju, na helikobateriju sam negativna, sve što su mi do sada rekli, da ne znaju šta mi je dijagnoza. Dobila sam uput kod hematologa, zbog loše krvne slike i da uradim TSH jer možda može da bude i žlezda u pitanju. Tek mi je 18. godina, i već mi je muka od bolnice.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol u levoj ključnoj kosti

Post od aaaca »

Болови у кључној кости могу да буду због кичме. Имаш ли проблема са кичмом? Дуго седиш?

Какви болови у стомаку, када и где? После јела?
Aleksandra B
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2015 6:54 pm

Post od Aleksandra B »

Da počnem ispočetka.
-Bolovi se javljaju u stomaku kod pupka sa desne strane, i iznad njega posle jela par sati. Tupi su i učestali. Osećam mučninu, i potrebu za podrigivanjem, imam osećaj kao da mi hrana stoji u želudcu. Lekar pedijatar me upućuje kod dečijeg hirurga radi pregleda i mišljenja. Urađen ultrazvuk i krvna slika. Sve je u redu. Dobijam panrazol, i Th dijetalni režim ishrane.
-Bez nekog efekta.
-Na ginekološkom pregledu mi je ustanovljeno da imam previše slobodne vode, gde su me uputili kod gastroenterologa zbog sumnje poremećaja creva.
-Dobijam lekove: kreon, gastroperidon, nexium, riopan.
-Na helikobakteriju negativna, urađena gastroskopija-biopsija. Ponovo krvna slika, gde su rezultati loši i upućena sam kod hematologa, i traze detaljnu analizu krvi za gastroenterologa jos jednom.
Dijagnoze nema, ništa niko ne govori kosa opada, beživotna je i lomi se na pola. Sve kraća, i sve ređa. Sada imam 41kg, 10kg sam smršala.
Savet? Pomoć?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Ти имаш смањено лучење желудачне киселине и због тога не можеш да разградиш храну и хемикалије које једеш. Вероватно се и кандида запатила због закишељавања организма.

Избаци те лекове које су ти дали и почни да једеш храну без икаквих хемикалија. Ако те занима написаћу ти што могу детаљније. Дакле батали тај "дијетални" режим исхране јер он не познаје хемикалије. Шта су ти рекли да једеш?

Прочитај на мом сајту www .aca .rs шта сам писао у Савети, Здравље под Желудац, а и шире.

Наравно, домаћи кефир и пробиотици (Мултилак, Натрол Ацидофилус) су под обавезно.
Odgovori