Bol u ledjima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Bol u ledjima
Povremeno imam bol u desnoj lopatici i traje 5-10 sekundi, a nekada me zaboli i kada podignem ruku. Bio sam kod doktora i rekao mi je da je prehlada i da mazem neku mast protiv reume. Mozete li da mi objasnite da li je nesto ozbiljno?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol u ledjima
Вероватно укљештење на неком од спојева ребара и кичме. Требало би да ти неки физиотерапеут то намести.
To nije nista za paniku? Moze da saceka mesec dana? I da li ce mi praviti problem na lekarskom pregledu za vojsku?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Није за панику али ако се не реши може касније да направи проблеме. Може чак да ти направи симптоме као да имаш проблема са срцем.
Može biti neka promaja, prehlada. Ne bi bilo loše grejati ali cela ledja a još ako možeš otići na masažu kod nekog boljeg masera i TEDONALOM namazati-sigurno će proći.
Ljudi imam 20 godina,povredio sam koleno pre godinu dana,ali od pre par meseci mi se javio jak bol u zadnjem delu ledja...Sta da radim? Ima li neko iskustva? Neki gel nesto ili moram kod lekara
?

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Бол у задњем делу леђа може да буде због кичме, мишића, бубрега... Мораћеш да будеш прецизнији.
U pitanju je kicma , tj taj zadnji LUMBALNI DEO 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Прочитај на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље па под Кичма.