bol u ledjima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
bol u ledjima
Veliki pozdrav.Molim vas da mi odgovorite na eventualne uzroke sledecih simptoma.Prije svega da kazem,u pitanju je zenska osoba,28 god.Javlja se bol u donjem desnom dijelu ledja,u visini iznad kuka prema kicmenom stubu.Bol se javlja par mjeseci,radjen je ginekoloski pregled,te ultrazvuk bubrega i abdomena, nalaz BO.Bol se nekad siri u desnu nogu,najvise u predio koljena,ali ne uvijek kad se javi u ledjima.U zadnje vrijeme se pojacava.unaprijed hvala
Re: bol u ledjima
Verovatno povreda ili slomljena kost ili neka bolest.Treba ici kod lekara na slepo nista nemozemo uociti.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U pitanju je lumbalni sindrom!
Neophodan pregled fizijatra, lechenje fizikalnom terapijom, regulacijom telesne mase, jachanjem mishica abdomena i ledja!
Neophodan pregled fizijatra, lechenje fizikalnom terapijom, regulacijom telesne mase, jachanjem mishica abdomena i ledja!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Moguca da je i to,ali nije sigurno.
ako je to to,konstantan bol u donjem delu ledja,vise psihicki smeta i smara nego sto boli,inace imam snage stojat citav dan na nogama,al sada moram svakih pola sata odmorit,mogu radit sve vjezbe,cak posle vjezbanja neosetim bol dok sam zagrijan,pa mi vjezbanje i prija(samo sto na pocetku istezanja imam osjecaj da su mi misici vise prezategnuti nego prije ove boli),sve je pocelo kako sam digao veci teret par puta,prelazi ponekad i na koljena,ni auto nemogu dugo vozit bez da se malo ne pomjerim
zamolicu nekog ko zna sta u vezi ovoga da mi odgovori,PA HVALA OPET
zamolicu nekog ko zna sta u vezi ovoga da mi odgovori,PA HVALA OPET
meni pomaze TEDONAL u takvim slucajevima--a kad je jace diklofen-duo
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lumbalni sindom i verovatno diskus hernije!
Javite se fizijatru uradite sve analize pa cete znati na cemu ste!
Javite se fizijatru uradite sve analize pa cete znati na cemu ste!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.