Bol u ledjima... Pomoc.
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Bol u ledjima... Pomoc.
Imam problem. U poslednje vreme moj nacin zivota je uglavnom sedalni bez vezbi usled ucenja i spremanja ispita. U poslednje vreme mi se prvo javljala napetost u ledjima, na koju sam i navikao, kao i na povremene bolove u donjem delu kicme. Ono sto me muci je bol u donjem levom delu ledja, koji je povremen, pojacan pri nekim naglim pokretima, javilo se takodje blago trnjenje u levom stopalu koje je se i poboljsavalo ali i vracalo, nije strasno ali uznemirava. Danas mi se javio i bol u zadnjem delu butine, kao da nesto malo secne, nije jako previse ali je tu. Ici cu kod fizijatra ali dugo cekam na red pa ako moze bilo kakva pomoc. Poceo sam sa mazanje konjskih masti i svega lepljenja flastera, malo pomaze ali strah je prisutan usled ovakvog neistovremnog pojavljivanja simptoma. Citajuci po netu naletao sam na razne bolesti, tako da su mi se pojavljivala trnjenja i u drugim delovima tela, obe ruke druga noga, ali kapiram od straha, a i sklon sam psihosomatizaciji. Bilo kakav pomoc bi bila od koristi...?
Re: Bol u ledjima... Pomoc.
MASAZA-opustanje 100% pomaze.
Imao sam slicne tegobe i isao i na terapije kod fizijatra i mazanja svim i svacim al rucna masaza mi najvise pomogla.POKUSAJ
Imao sam slicne tegobe i isao i na terapije kod fizijatra i mazanja svim i svacim al rucna masaza mi najvise pomogla.POKUSAJ