Bol u laktu i povreda kolena - saveti i misljenja??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Nesa81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 11, 2012 4:40 pm

Bol u laktu i povreda kolena - saveti i misljenja??

Post od Nesa81 »

Pozdrav svima, da ne bih otvarao dve teme,resio sam da spojim u jednoj sve.
Imam problem sa levim laktom,naime,bio sam ranije dugi niz godina rukometas (levak) i nikad problema nisam imao sa laktom,mada sam tu povredio desno koleno,sto je jos gore,ali o tome cu kasnije.
Lakat sam povredio na odbojci na pesku, bar mi se tako cini,jer sam se pri smecovanju sudario sa protivnickim blokerom,koji me bukvalno upleo u mrezu i povukao na dole,pa od tad cini mi se imam problema. E sad problem je u tome sto nije konstantan bol,javlja se uglavnom ponekad u teretani ili kad podignem neki predmet ili drzim bilo sta (kad mi je lakat savijen) pod uglom otprilike 90% ili tu negde i kad treba da ga ispravim, tad kao da se zakljuca nekako,boli nenormalno par sekundi i samo cakne odjednom i prestane bol, pa me interesuje sta moze da bude, jer na snimku nema nista, maseri kod kojih sam bio kazu da je sve ok, ali je stvar i dalje ista i iritira mnogo.

Koleno sam povredio na rukometu pre 10-tak godina, kada sam se pri doskoku sudario sa protivnikom (koleno u koleno) tj on je mene udario sa strane i koleno mi je izletelo, ligament napukao, meniskus malo povredjen i hrskavica delimicno ostecena, a povreda se stalno obnavlja s`vremena na vreme. Atroskopiju su mi radili tada,nosio sam gips,isao na sve terapije parafinom i struju. Interesuje me da li tu postoji varijanta da se izbegne rekonstrukcija ligamenata i da li moze da se sanira povreda, tj oporavi ligament duzim konzumiranjem MSM & GLUCOSAMINE tabletama (pijem ih vec par meseci i cini mi se da ima malo poboljsanja)? I preporucuju mi Animal flex da koristim par meseci, jer je kao kompletan preparat, pa me interesuju vasa misljenja i saveti oko svega. Hvala unapred svima na odvojenom vremenu.
Odgovori